NOU GOVERN MADRILENY

Ángel Garrido, ex del PP i ara a Cs, serà conseller d'Ayuso

La seva sortida del PP madrileny va motivar crítiques a les files populars i la mateixa Díaz Ayuso va arribar a qualificar el seu fitxatge per la formació taronja com "una punyalada" de Rivera a Casado

48584063 59

48584063 59 / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts

Ángel Garrido serà el nou conseller de Transports, Mobilitat i Infraestructures del Govern d’Isabel Díaz Ayuso a la Comunitat de Madrid, segons ha avançat aquest dijous Telemadrid i han confirmat a Efe fonts de Ciutadans.

L’expresident del Govern de la Comunitat de Madrid, que va deixar el PP el passat mes d’abril per fitxar per Ciutadans abans de les eleccions generals, sonava a les travesses en els últims dies per entrar en el nou Executiu regional.

Garrido assumirà una de les conselleries més importants des del punt de vista pressupostari i gestionarà els comptes de Metro, que preveu importants inversions en els pròxims anys.

La presidenta regional electa, Isabel Díaz Ayuso, va anunciar dimarts passat en la primera sessió del debat d’investidural’ampliació de la línia 3 de Metro, que permetrà una nova connexió de Madrid amb la línia 12 (Metro Sud).

Díaz Ayuso també va anunciar la construcció de l’intercanviador a Conde de Casal perquè connecti amb la prolongació de la línia 11 a la plaça Elíptica.

Canvi de nom

La Conselleria canviarà de nom, al passar de ser Conselleria de Transports, Vivenda i Infraestructures a Conselleria de Transports, Mobilitat i Infraestructures.

Notícies relacionades

Garrido va entrar en el lloc 13 en les llistes de Ciutadans encapçalades per Ignacio Aguado en les eleccions autonòmiques del 26 de maig.

La seva sortida del PP madrileny va motivar crítiques a les files populars i la mateixa Díaz Ayuso va arribar a qualificar el seu fitxatge per la formació taronja com "una punyalada" d’Albert Rivera a Pablo Casado.