Cs veu una "vergonya" que els presos independentistes recullin l'acta al Congrés i el Senat

En un acte amb l'alcaldable de Santa Coloma de Gramenet, Dimas Gragera, Carlos Carrizosa ha alertat que l'alcaldessa, Núria Parlon (PSC), "és pràcticament més independentista que els mateixos independentistes"

carrizosa

carrizosa

1
Es llegeix en minuts

El portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, ha criticat que és una "vergonya" que els presos independentistes que van ser elegits en les eleccions del 28 d’abril hagin acudit al Congrés i el Senat per recollir la seva acta.

"És una vergonya que vagin allà i hagin de prometre la Constitució els que precisament van intentar carregar-se-la, no han demanat perdó, no s’han penedit i persisteixen en la mateixa idea. Ho considerem una veritable anomalia", ha afirmat en declaracions als mitjans des de Santa Coloma de Gramenet al costat del diputat i candidat a l’Alcaldia d’aquest municipi, Dimas Gragera.

Carrizosa ha afirmat que és "vergonyós que uns diputats que precisament s’han distingit per donar un cop contra la democràcia es presentin com a representants de tots els espanyols", i ha assegurat que no representen la població d’Espanya.

A més, ha advertit que el president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, està negociant la seva investidura amb ERC perquè després els socialistes facilitin governs independentistes als ajuntaments catalans.

Al ser preguntat per les enquestes sobre les eleccions municipals a Barcelona, que deixen Cs lluny de poder disputar la victòria, ha contestat que l’important no són les enquestes, sinó el resultat de diumenge que ve, i ha insistit que Manuel Valls és "l’únic vot útil per desallotjar el populisme d’esquerres i el populisme independentista".

SANTA COLOMA DE GRAMENET

Notícies relacionades

També ho ha dit sobre les eleccions a Santa Coloma de Gramenet, on ha alertat que l’alcaldessa, Núria Parlon (PSC), "és pràcticament més independentista que els mateixos independentistes" per haver-se pronunciat a favor d’indultar els presos independentistes i per haver visitat a la presó al president d’Òmnium, Jordi Cuixart.

Per això, considera que pactarà amb els partits independentistes i que Cs és el vot útil, ja que avisa que el "vot constitucionalista més a la dreta de Cs no servirà per a res, no obtindrà representació", i el de més a l’esquerra –PSC– només servirà perquè governi ERC, segons ell.