Casado admet que «pinten bastos» i agraeix el reconeixement de Feijóo

El líder del PP assegura que Sánchez ja ha pactat la seva investidura amb Unides Podem i ERC

El president gallec crida a la unitat del vot conservador per evitar una majoria d'esquerres

undefined48079219 madrid 09 05 2019   politica  pablo casado en un acto del pa190509135530

undefined48079219 madrid 09 05 2019 politica pablo casado en un acto del pa190509135530 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Iolanda Mármol

El líder del PPPablo Casado, reconeix que les expectatives del seu partit per a les eleccions del 26 de maig són dolentes. En un míting a Ribeira ha admès que l’horitzó no és encoratjador i ha reivindicat la figura del president gallec, Alberto Núñez Feijóo, a qui ha agraït el seu recolzament en la campanya. 

“Gràcies, Alberto, estàs suant la cansalada, demostres que cal fer campanya recorrent tot el territori amb el cap ben alt. Però sobretot quan pinten bastos, quan sembla que una altra vegada els socialistes, independentistes i populistes tinguin carta blanca per governar, és ara que s’ha depencar”, ha destacat. 

Casado ha assegurat que Pedro Sánchez, Pablo Iglesias i Oriol Junqueras ja han arribat a un acord d’investidura i ha demanat als votants conservadors sortir a votar massivament el 26-M perquè ajuntaments i diputacions actuïn de “contrapès”. “Pedro Sánchez ja té el pacte de legislatura fet: és amb Podem i ERC, és el pacte tripartit de [Pascual] Maragall, de [José] Montilla”, ha augurat.. 

El líder conservador ha reivindicat la unitat del vot i ha demanat als seus que tornin a les files del PP en lloc d’optar per Cs i Vox. “No han trobat el PP fora del PP, ni el trobaran. L’únic PP és aquest”, ha reivindicat. 

Notícies relacionades

Feijóo també ha apel·lat insistentment als votants conservadors perquè concentrin el vot en les sigles del PP. El líder regional ha lamentat les paperetes acumulades per Ciutadans i Vox en les eleccions generals i ha demanat que això no torni a passar el 26-M.

L’única alternativa al socialisme, al nacionalisme i al populisme és el PP, aquesta ésl’única alternativa perquè no tornem a l’enfrontament, a la paràlisi, al sectarisme i a les posicions extremes. Que no ens enganyin”, ha dit.