Acte a Palma

Casado demana confiar en els "equips nous" del PP per "lluitar fins al final"

"Hi ha partit" i sense Casado: els populars pengen a Génova 13 un cartell per remuntar el 26-M

GRAF9438. AGUILAS, 12/05/2019.- El presidente del PP, Pablo Casado durante el mitin que ofrecido en el Auditorio infanta Elena de Águilas. EFE/Marcial Guillén

GRAF9438. AGUILAS, 12/05/2019.- El presidente del PP, Pablo Casado durante el mitin que ofrecido en el Auditorio infanta Elena de Águilas. EFE/Marcial Guillén / Marcial Guillén (EFE)

2
Es llegeix en minuts
Servimedia

El president nacional del Partit Popular, Pablo Casado, va demanar aquest dimarts a Mallorca als electors que de cara a les eleccions europees, autonòmiques i municipals del 26 de maig confiïn en els "equips nous" que també té la seva formació i va prometre "lluitar el partit fins al final" sense donar "una sola pilota per perduda". Casado va definir el PP com "un gran partit" que ha viscut "moments complicats i dolços, grans victòries i resultats decebedors", amb els quals de vegades han governat i d’altres no malgrat ser la primera força. Ara, després de rebutjar la resta de partits la seva iniciativa perquè governés la llista més votada, va admetre que "tocarà amalgamar tipus de coalicions i pactes que permetin millorar la vida dels veïns".

"L’important és que som un partit que quan ha governat sempre els ha anat bé als nostres compatriotes", va insistir, mentre va demanar als seus que estiguin "contents, confiats" i així ho traslladin "a tot el món", a aquesta "majoria d’espanyols que vol una Espanya unida però ha sigut incapaç d’unir-se en un projecte per defensar-lo".

Casado es va dirigir llavors a aquesta "gran majoria d’espanyols que volen tenir unes polítiques assenyades" però el 28-A van optar per partits que "mai han sabut gestionar polítiques". Va parlar a continuació d’aquests espanyols que en el fons volen "partits renovats" i no han caigut que el PP té a l’esquena "dècades d’experiència i també grans equips nous que se sumen a anteriors per fer una combinació perfecta".

Esperit de remuntada

Notícies relacionades

Va al·ludir en aquest punt a l’"esperit de la remuntada" i des de "la humilitat i responsabilitat" va tornar a dir als votants que "continuen tenint en el PP la casa comuna del centredreta" i que no els "defraudaran". "Una vegada més ens posarem el país a l’esquena per treure'l de l’encallador en el qual l’ha deixat l’esquerra i els nacionalistes", va prometre. Precisament, el partit ha col·locat una lona a la seu nacional, situada al madrileny carrer de Génova 13, en la qual no apareix la foto de Casado.

Finalment, va demanar recolzament per enviar "un missatge molt clar el 26-M", que el líder socialista, Pedro Sánchez, "no té patent de cors o carta blanca per fer el que vulgui". Així les coses, Casado va incidir que és molt important votar “la política de proximitat i també el que passi a la nació".