Casado apel·la a la "fiabilitat" del PP per distanciar-se de Vox

El líder del PP defensa l'experiència en economia "davant del drama que deixa sempre l'esquerra"

undefined47827337 graf4479  alicante  20 04 2019   el candidato del pp a la pr190420144923

undefined47827337 graf4479 alicante 20 04 2019 el candidato del pp a la pr190420144923 / Manuel Lorenzo

1
Es llegeix en minuts
Pilar Santos

Pablo Casado ha apel·lat aquest matí a Alacant a la "fiabilitat" i la "serietat" del PP per demanar el vot. El candidat a la Moncloa s’ha mostrat com "l’única alternativa" davant d’un Pedro Sánchez que deixarà una Espanya amb "una recessió en camí". 

El líder dels populars intenta contrastar el recorregut del seu partit amb Vox, la formació de Santiago Abascal, que amenaça de treure-li desenes de milers de vots per l’extrem dret del seu electorat. Als que poden dubtar entre l’un i l’altre els ha demanat que es fixin en la gestió del PP en les últimes dècades, quan es van trobar "el drama que deixa sempre l’esquerra", amb Felipe González i amb José Luis Rodríguez Zapatero, ha assenyalat. "Els altres, que continuïn cridant; nosaltres seguim amb les nostres propostes. Fins a l’últim dia i ja fa tres mesos que faig això. Som un partit seriós, fiable", ha declarat a l’auditori de la Diputació d’Alacant davant de gairebé dues mil persones. Casado ha avisat que hi ha "una recessió en camí" i ha criticat que el Govern del PSOE "oculti" a la gent aquestes "llums vermelles" que s’estan produint en l’economia.

Notícies relacionades

Segons l’aspirant conservador a la Moncloa, Sánchez porta en "mode avió tota la legislatura" i "li importa un rave Espanya" perquè només vol "els oripells del poder". 

Casado s’ha dedicat bona part dels seus 40 minuts de míting a explicar algunes propostes econòmiques, com ara la "motxilla austríaca" (per implantar un fons de capitalització en què empreses i treballadors aporten una quantitat de manera regular) i el bo de formació (un xec a favor dels aturats perquè puguin rebre formació al centre acreditat que l’alumne decideixi).