OPCIONS D'ESCÓ, SEGONS EL CIS

El PACMA es planta davant de Vox i proclamen la 'ReEvolució' en el seu nou vídeo

El partit animalista exigirà la prohibició de la tauromàquia i de la caça

ud2b5cnn7mtdmx k / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

ElPACMA es presenta a les eleccions generals del 28-A amb l’aspiració d’entrar per primera vegada a la Carrera de San Jerónimo i ha posat el focus en Vox, els toros i la caça. En un vídeo electoral que ha llançat aquest dijous, el partit animalista etziba a Santiago Abascal que és "involució" i que, davant d’això, proposen "ReEvolución", tintada en verd PACMA.

"Sents el poder, la luxúria de poder arrabassar una vida", lamenta una noia davant d’unes televisions que mostren un torero que es disposa a entrar a matar. "Fort amb una escopeta", diu l’espot, canviant el focus de la tauromàquia a la caça per recordar al caçador que va escriure amb conills morts el nom de Vox.

"Ramats que criden, silencis que callen": les imatges de llebrers penjats (pràctica habitual en certs ambients cinegètics) s’entrellacen amb discursos del líder ultradretà. "Ets involució –assenyala– i et creus patriota encapçalant el discurs de la por", dibuixa, al plantejar una dicotomia entre pobres, immigrants i feministes i l’extrema dreta del Valle de los Caídos. "Ets involució –insisteix, amb imatges de la manifestació de Colón de les tres dretes. Ets involució i, davant d’això, no evolució. ReEvolución", conclou.

Notícies relacionades

Precisament, la seva candidata a la presidència del Govern, Laura Duarte, ha qualificat d’"injust" que no l’hagin convidat al debat electoral d’Atresmedia, una cosa que ha considerat com un intent de "silenciar" les seves propostes.

Després que la macroenquesta del CIS doni opcions al PACMA d’entrar per primera vegada al Congrés, Duarte ha recordat que en altres comicis ja han aconseguit més vots que altres formacions que compten amb representació parlamentària.