CICLE ELECTORAL

Torra preveu rellevar la setmana que ve les conselleres Artadi i Borràs

Artadi considera que les seves substitutes a Presidència i Cultura "han de ser dones"

zentauroepp47295813 pla mitj  d elsa artadi  n mero 2 a les llistes a l ajuntame190310214739

zentauroepp47295813 pla mitj d elsa artadi n mero 2 a les llistes a l ajuntame190310214739 / Mariona Puig

1
Es llegeix en minuts
Efe

El president de la Generalitat, Quim Torra, preveu rellevar la setmana que ve les conselleres Elsa Artadi i Laura Borràs, que s’incorporaran a les llistes electorals de JxCat per a aquest pròxim cicle electoral.

Així ho ha explicat Artadi en roda de premsa des de la seu del Conselh Generau d’Aran, a Vielha, on el Govern s’ha reunit de forma excepcional aquest dilluns, per aprovar un paquet de mesures dedicades específicament a l’Aran.

En el cas de Borràs, per sumar-se com a número dos a la llista de JxCat al Congrés per Barcelona, haurà de deixar el càrrec de consellera de Cultura, com a molt tard el diumenge 24 de març, i per això la del pròxim dimarts dia 19 serà, amb tota probabilitat, l’última reunió del Govern a la qual assistirà, segons ha indicat Artadi.

Notícies relacionades

Per la seva part, la titular de Presidència, que ocuparà el segon lloc en la llista que encapçalarà Joaquim Forn a l’alcaldia de Barcelona en les eleccions municipals del 26 de maig, no té aquesta urgència temporal, però la intenció de Torra és anunciar el seu relleu simultàniament al de Borràs.

Preguntada per possibles noms, Artadi ha rebutjat donar pistes però ha manifestat que "han de ser dones".