Un ferit al ser empès al metro després de la manifestació de Jusapol

Rufián destaca que, a més d'una bandolera i una gorra d'Espanya, també duia una samarreta d'un grup neonazi

zentauroepp45838999 agresion jusapol181110184002

zentauroepp45838999 agresion jusapol181110184002

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un home que portava una bandolera i una gorra amb els colors d’Espanya ha resultat ferit, de caràcter lleu, al ser empès, segons alguns testimonis, sense intervenir-hi paraula per les escales de l’estació del metro d’Urquinaona, a Barcelona, per una persona que no ha estat identificada.

L’esdeveniment ha passat a l’acabar la manifestació convocada per l’associació de policies i guàrdies civils Jusapol a la Via Laietana de Barcelona i la concentració de signe contrari convocada pels Comitès de Defensa de la República (CDR), totes dues en les proximitats de la parada de metro d’Urquinaona.

Testimonis directes, consultats pel diari “ABC”, han explicat que el ferit ha estat empès per una persona quan estava baixant les escales del metro, sense que hi hagués cap discussió entre ells.

Per la seva part, la Guàrdia Urbana ha obert diligències sobre els fets ocorreguts després de rebre l’alerta sobre l’incident, tot i que la investigació va a càrrec dels Mossos d’Esquadra.

Notícies relacionades

Segons el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), l’home ha caigut per les escales del metro i s’ha fet ferides lleus, entre altres al cap, i ha estat atès pel personal mèdic al mateix lloc de l’accident, sense necessitat de ser traslladat a un centre sanitari.

Gabriel Rufián ha assenyalat que, a més de portar la gorra i la banderola d’Espanya, duia també una samarreta d’un grup de música neonazi.