A TWITTER

El cap de la Policia a Navarra insulta a través d'un perfil anònim polítics d'esquerra i nacionalistes

Diu "fastigosa" a Colau, "imbècil patològic" a Rufián, i enalteix Tejero i el líder de Vox

zentauroepp18256115 barcelona 09 02 2012  coche patrulla de la policia nacional 181023085704

zentauroepp18256115 barcelona 09 02 2012 coche patrulla de la policia nacional 181023085704

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cap de la Policia Nacional de Navarra, Daniel Rodríguez López, té un compte a Twitter amb unperfil anònim a través del qual aboca insults a polítics d’esquerres i nacionalistes, i lloa el colpista Antonio Tejero i el líder de Vox, Santiago Abascal, segons revela 'Eldiario.es'.

Rodríguez va ser nomenat cap superior del cos a Navarra el gener del 2012, després de la primera victòria electoral de Mariano Rajoy.

Alguns dels seus objectius són l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; l’ex-Jemad i secretari general de Podem a Madrid, José Julio Rodríguez, i el PNB, a qui qualifica de "fastigosa" o "fastigós".

En un dels tuits, indica la publicació, respon a les afirmacions de Colau sobre presumptes agressions sexuals comeses per membres de la Policia durant l’1-O. Els qualificatius a l’alcaldessa de Barcelona són "analfabeta funcional", "pocavergonya", "immoral" i, de nou, "fastigosa".

"Traïdors" i "covards"

Al PNB s’hi dirigeix de forma genèrica per qualificar els seus militants o dirigents de "traïdors a Espanya, colla de covards fastigosos." Un dels últims tuits, de diumenge passat, es refereix a les declaracions del portaveu parlamentari del PNB, Aitor Esteban, sobre el fet que unes noves eleccions generarien "una tensió inacceptable". "No es pot ser més pocavergonya que el Sr. Del Tractor, ara li interessa continuar munyint la vaca. TRAÏDORS!!"

El diputat d’ERC Gabriel Rufián és un altre a qui dedica 'floretes’, com “imbècil patològic". "Sisplau, Sr. Rufián, vingui per San Fermín a Pamplona i posi’s al capdavant dels ‘encierros’ per la independència de Navarra i potser tenim sort tots els espanyols", va escriure el 6 de juny passat.

També fa referència a la presidenta de Navarra, Uxue Barkos, exposa Eldiario.es, i el 14 d’abril passat contesta a una informació sobre l’assistència de "milers de persones" a la manifestació a Pamplona en recolzament als joves d’Altsasu que anaven a ser jutjats per terrorisme. "Però no només, sinó que estava encapçalada pel Govern de la Sra. Barcos (ella el va canviar per Barkos), també es va manifestar en contra de la interlocutòria del sr. Llarena, per aquest camí Navarra serà annexionada al País Basc i això de Catalunya serà una broma".

Un altre polític de la comunitat foral que és atacat en el compte de Rodríguez és Patxi Zabaleta, fundador d’Aralar. Aquesta és l’anàlisi que es fa del polític navarrès: "Fastigós, covard" i molt mala persona. També hi ha diversos tuits a favor de la "dissolució" delsMossos d’Esquadra, als quals qualifica de "policia política".

El "José Antonio d’aquest segle"

També té temps per llançar lloances al colpista del 23-F, Antonio Tejero, de qui diu que és un "soldat i guàrdia civil que ha posat la seva vida al servei d’Espanya", i a Santiago Abascal, líder del partit ultra Vox, que considera que serà el "José Antonio d’aquest segle" i li demana que no li falli.

Notícies relacionades

El comissari Rodríguez ha admès a 'Eldiario.es' que aquest compte de Twitter, amb el ‘nickname' @polientes1612, és de la seva propietat (‘Polientes’ és el nom del poble en què va néixer, el 16 de desembre del 1958), però ha assegurat que no és ell que l’alimenta.

El perfil és privat, per això no es pot reproduir cap missatge, i avui dia compta amb 32 seguidors.