RENÚNCIA D'UNA D'INDEPENDENT

Carolina Punset abandona Ciutadans per la seva "deriva masclista i ultraliberal"

L'eurodiputada lamenta la política de la formació taronja a Catalunya

 

  / MIGUEL LORENZO

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

L’eurodiputada Carolina Punset ha anunciat en una dura carta a la direcció de Ciutadans publicada a eldiario.es que deixa el partit. Punset ha criticat la deriva masclista i "ultra liberal" de la formació i la seva radicalitat a Catalunya. "Hem passat de mantenir actituds tèbies contra el nacionalisme per intentar guanyar el vot del catalanisme a ser els més espanyolistes de tots" ha criticat l’eurodiputada.

Notícies relacionades

"La situació d’enfrontament civil ha arribat a tal punt que és necessari estar oberts a escoltar adversaris polítics", flexiona remarcant que "la presó mai pot ser bona notícia". Punset assegura que sospita que Ciutadans ha controlat el seu correu del Parlament Europeu i per això els acusa d’espiar com si fossin "agents del KGB".

"Vergonya sento també com a feminista", diu Punset criticant que la seva formació parli "d’ideologia de gènere" al que en realitat és "terrorisme masclista". A més confessa que "no comparteix la majoria de decisions polítiques". Punset ha detallat que no deixarà la seva acta d’eurodiputada i que continuarà al grup dels liberals europeus.

Temes:

Ciutadans