EL 12 D'OCTUBRE

Boadella convoca els tabernesos a les urnes

El president a l'exili de Tabàrnia assegura que han pres la "via unilateral" després de no haver obtingut resultats en les negociacions amb Torra

tabarnia

tabarnia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actor Albert Boadella, investit president a l’exili de Tabàrnia, ha convocat els tabernesos a les urnes “després de no haver obtingut resultats en les negociacions” amb el president Quim Torra, que presenten com a “president titella”.“Després d’intentar dialogar amb el President titella, al més baix nivell, i veient que no obtenim resultats, hem pres la via unilateral. És a dir, referèndum sí o referèndum sí”, anuncia Boadella en un vídeo de només un minut de durada. 

Notícies relacionades

El fundador d’Els Joglars, convertit en el flagell de l’independentisme, explica que el diàleg encara és possible, precisament fins al simbòlic 1 d’octubre. “A partir de llavors i fins al 12 d’octubre els tabernesos podran votar anticipadament, ja us anirem indicant el procediment, però el 12 d’octubre donarem els resultats”, avança el president exiliat.“¡Ara és el moment, tabernesos! ¡El món ens mira! ¡I Guifré el Pilós ens protegeix!”, exclama Boadella per rematar el vídeo.

Els portaveus d’aquesta plataforma cívica que reinvidica amb grans dosis de sàtira la secessió del territori amb majoria constitucionalista de la resta de comarques on domina l’independentisme ja van avisar al gener que Tabàrnia seria una realitat si el full de ruta dels independentistes continuava, tot i que sempre han defensat que el seu afany no és crear un nou Estat sinó evitar una eventual desconnexió dels tabernesos d’Espanya.