a petició del PP

Sánchez compareixerà al Senat en un ple monogràfic sobre immigració

La sessió no té de moment data, a l'espera que el Govern l'hi comuniqui a la Cambra.

zentauroepp44911788 spain s prime minister pedro sanchez addresses a press confe180907200622

zentauroepp44911788 spain s prime minister pedro sanchez addresses a press confe180907200622 / JONATHAN NACKSTRAND

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El president del Govern, Pedro Sánchez, compareixerà en un ple monogràfic sobre immigració al Senat a petició del PP tot i que la sessió no té de moment data, a l’espera que el Govern l’hi comuniqui a la Cambra.

El PP va presentar aquest agost la petició que el president donés explicacions a la Cambra per la seva gestió de la immigració. El Govern va plantejar després una compareixença de Sánchez per presentar el seu programa general, però els 'populars’, amb majoria absoluta al Senat, han mantingut l’exigència que el cap de l’Executiu se sotmeti a un debat monogràfic sobre immigració.

Finalment, no hi haurà un debat de política general i la Junta de Portaveus ha aprovat aquest dimarts que se’n celebri un d’específic segons la petició del PP, ple que de moment queda pendent de convocatòria. El president torna precisament aquesta tarda a la Cambra Alta per respondre tres preguntes de l’oposició en la primera sessió de control al Govern del curs.

Delgado i Marlaska compareixen

Notícies relacionades

D’altra banda, la Junta de Portaveus ha aprovat també que se celebrin dues compareixences més, en els dos casos, en les comissions corresponents: de la ministra de Justícia, Dolores Delgado, i del ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska.

Totes dues havien sigut sol·licitades pel PDECat, absent aquest dimarts de l’activitat del Senat per la celebració a Catalunya de la Diada.