ACTE A PALMA DE MALLORCA

Rivera carrega contra el "nacionalisme insaciable"

El president de Ciutadans, acompanyat de Manuel Valls, assegura que els independentistes volen "liquidar Espanya"

tecnicomadrid44214175 graf6028  palma de mallorca  espa a   08 07 2018   el presid

tecnicomadrid44214175 graf6028 palma de mallorca espa a 08 07 2018 el presid

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Amb l’advertència que el nacionalisme és “insaciable”, el president de Ciutadans, Albert Rivera, va convidar els seus seguidors a “no defallir” en l’objectiu de defensar una nació espanyola “diversa però unida de ciutadans lliures i iguals”. En la presentació de la Plataforma Espanya Ciutadana a Palma, davant d’unes mil persones, Rivera va estar acompanyat per l’exprimer ministre francès Manuel Valls i el que ser director de la Policia i la Guàrdia Civil amb el PSOE entre 2006 i 2008, Joan Mesquida.

"¿Algú pensa que Oriol Junqueras, Quim Torra o Carles Puigdemnont es conformaran simplement amb un copet a l’esquena o amb mitja competència més? El que volen és liquidar el nostre país i aixecar fronteres", va alertar Rivera, per a qui "davant d’un desafiament d’aquesta naturalesa no és possible l’apaivagament".

Guerra

Notícies relacionades

Mentrestant, Valls va assegurar que "els que volen trencar Espanya són els mateixos que volen trencar Europa" i va citar François Mitterand per advertir que "el nacionalisme és guerra". "Estic amb vosaltres per construir una Europa però també al meu nivell una Espanya forta i unida en la seva diversitat", va afirmar.

Per la seva part, l’exsocialista Mesquida, en el seu primer acte públic amb Ciutadans, va explicar que “els secessionistes que dirigeixen la Generalitat han de saber que no hem estat lluitant 50 anys contra ETA, amb 853 morts, perquè ara aconsegueixin en un despatx el que tanta sang vessada va costar".

Temes:

Albert Rivera