part en un hospital madrileny

El missatge de Pablo Casado a Pablo Iglesias i Irene Montero: "Aquests nens són uns campions"

El candidat a presidir el PP també va tenir un fill prematur: "Estic amb el Pablo i la Irene perquè sé el que deuen estar vivint"

zentauroepp44030353 madrid 28 06 2018 politica el candidato a la presidencia al 180628131905

zentauroepp44030353 madrid 28 06 2018 politica el candidato a la presidencia al 180628131905

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

L’exvicesecretari de Comunicació del PP i candidat a presidir el partit, Pablo Casado, ha recordat aquest dimarts la seva experiència, perquè va tenir un fill prematur i ha enviat un missatge de recolzament a Pablo Iglesias i Irene Montero, als quals ha demanat "paciència" perquè a la sanitat pública hi ha "excel·lents professionals" i els bessons "tiraran endavant".

"Estic amb el Pablo i la Irene, perquè sé el que deuen estar vivint. És un turment molt gran i cada dia és una escalada a la muntanya, però tots dos tiraran endavant, n’estic convençut, estan a bones mans", ha manifestat Casado, després que la portaveu del partit morat hagi donat a llum els seus bessons als sis mesos de gestació.

En una entrevista a La Sexta, Casado ha assenyalat que ha parlat "diverses vegades" amb Irene Montero, perquè ell va tenir "un fill cincmesó, que va néixer amb 25 setmanes de gestació i va pesar 700 grams, a qui li van salvar la vida a la sanitat pública,"

Notícies relacionades

Casado ha admès que ell va estar quatre mesos "a peu d’incubadora, amb moltes operacions i molts disgustos, però val la pena". "Ara el nen és fenomenal i, sobretot, crec que és gràcies a aquestes experiències vitals que després relativitzes totes les altres coses. Aquestes experiències que et fan millor persona i millor professional", ha manifestat.

Després d’enviar a Iglesias i Montero "tot el recolzament", s’ha mostrat convençut que els nens "tiraran endavant" perquè "ho aguanten tot". A més, ha demanat als dos dirigents de Podem que s’oblidin de la política. "Els desitjo tot l’ànim del món i sortirà tot fenomenal, n’estic segur", ha conclòs.