Així és Begoña Gómez, la dona de Pedro Sánchez

La nova primera dama de la política espanyola és una bilbaïna experta en màrqueting que milita en el PSOE

bego1

bego1

2
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez
Vega S. Sánchez

Periodista

Especialista en animals, plantes i curiositats

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La nova primera dama de la política espanyola es diu Begoña Gómez, i està casada amb el nou president del Govern, Pedro Sánchez, des del 2006. La parella va contreure matrimoni civil poc després del naixementd’Ainhoa, la seva filla gran, que ara té 13 anys. Segons va reconèixer el mandatari del PSOE, ell va prendre la iniciativa: “Li vaig demanar matrimoni en un restaurant i va ser molt bonic, perquè la meva filla gran era molt petita, poc més d’un any, anava molt bufona”. Pedro i Begoña tenen una altra filla: Carlota, que té 11 anys i estudia Primària.

► Pedro Sánchez, president | Últimes notícies

Pedro Sánchez, president | Últimes notícies

La bilbaïna Gómez, de 43 anys i que va viure quan era petita entre Bilbao i Valderas –el poble lleonès de la seva família–, treballa com a directora de consultoria en outsourcing comercial a l’empresa Inmark, una companyia dedicada al disseny i posada en marxa d’equips comercials externs, a Madrid. Va sortir a la palestra el 2014, quan es va publicar el vídeo titulat ¿Qui és aquest tal Pedro Sánchez? : “Vaig anar amb unes amigues a una festa i allà [...] em van presentar a Pedro. Va ser un enamorament sobtat, la veritat. Ens agrada molt anar a concerts, La Habitación Roja, Björk... A Pedro li encanta Granada i sempre que podem anem a l’Alhambra. Li encanta la platja i l’esport, també és una de les coses que vol inculcar a les nenes, com la lectura. Elles van a una escola pública”, va assegurar en aquesta gravació Begoña Gómez, unes imatges que va compartir el mateix Pedro Sánchez al seu canal de Youtube.

La directora d’Inmark ha dit en diverses ocasions que Pedro Sánchez és una persona “molt detallista i romàntica”. Però és que Pedro ha dit que es va enamorar “perdudament” de la seva dona quan tenia 31 anys i que, com que és “molt determinat”, va estar donant-li la “tabarra”: “La vaig conèixer en l’aniversari d’un amic i vaig haver d’esforçar-m’hi molt, perquè m’ho va posar molt difícil”, va dir el ja president Pedro Sánchez el 2005, en el programa de Bertín Osborne Tu casa es la míaPedro SánchezBertín OsborneTu casa es la mía.

Un any després, la mateixa Gómez es confessava a Antena 3 amb Susanna Griso: “M’ha escrit cartes d’amor. Ho tinc tot guardat en un bagul petit de fusta”, va confessar llavors.

La mentida que la relaciona amb l’escàndol d’Oxfam 

Notícies relacionades

Sánchez diu d’ella que és una treballadora molt professional. I és precisament a la feina on li van ploure les primeres crítiques: Inmark, l’empresa en què treballa, té Oxfam  entre els clients, i es dedica a contractar les persones que capten nous socis per a l’oenagé.

Quan va saltar l’escàndol que alguns treballadorsd’Oxfam a Haití, inclòs el director, havien contractat prostitutes durant les tasques posteriors al terratrèmol del 2010, molts van ser els que van difondre –erròniament– que ella era “directora general d’Oxfam”: