COMUNITAT DE MADRID

Cifuentes elimina del seu Twitter el vídeo de 'no me'n vaig, em quedo'

La política, que ha deixat la seva acta, va dir aquesta frase en un vídeo que va pujar la nit del 21 de març, just quan va esclatar l'escàndol

La seva versió entra en contradiccions amb la que havia donat el seu entorn. / ATLAS VÍDEO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El"no me’n vaig, em quedo" de Cristina Cifuentes és la sentència més paradigmàtica de tot el 'cas Cifuentes' però no agrada a la protagonista, la ja expresidenta madrilenya. Després de la seva dimissió, Cifuentes ha esborrat aquest enregistrament de Twitter. 

La política, que ha deixat la seva acta, va dir aquesta frase en un vídeo que va pujar la nit del 21 de març, just quan va esclatar l’escàndol. "A la Puerta del Sol, continuo treballant després d’un dia d’atacs falsos que no aconseguiran desanimar-me", va ser el missatge que va afegir Cifuentes al seu tuit. 

Notícies relacionades

Cifuentes també ha sol·licitat la reincorporació a la seva plaça de funcionària a la Universitat Complutense. L’expresidenta de la comunitat i del PP regional tornarà al Cos de Tècnics Superiors del centre, segons fonts universitàries.

L’exdirigent tenia un termini d’un mes per demanar ocupar la seva plaça. Pocs mesos després d’arribar a la presidència autonòmica, el 2015, Cifuentes va impulsar una llei que, amb els vots del seu partit i de Ciutadans, va suprimir el Consell Consultiu de la Comunitat de Madrid, del qual podien formar part els expresidents regionals que ho sol·licitessin.