Colau i ERC neguen que hi hagi violència a Catalunya

"A Catalunya no existeix violència. No generem alarma on no existeix", assegura l'alcaldessa

"Equiparar les accions dels CDR amb la 'kale borroka' és banalitzar la violència", diu Aragonés

zentauroepp42630599 l alcaldessa de barcelona  ada colau  en l inici del plenari180323125611

zentauroepp42630599 l alcaldessa de barcelona ada colau en l inici del plenari180323125611 / Aleix Freixas

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L'endemà que PP, PSC i Ciutadans sortissin a denunciar la "violència" dels CDRAda Colau i ERC han volgut negar que n'hi hagi a Catalunya. "La violència que estan venent és un producte mediàtic per fer creïbles els atestats de la Guàrdia Civil", ha sentenciat el republicà Pere Aragonès.

Notícies relacionades

El nou adjunt a la presidència d'ERC ha rebatut a RAC-1 els que, com Javier Maroto (vicesecretari de Política Social i Sectorial del PP) i José Luis Ábalos (secretari d'organització del PSOE), han parlat en els últims dies de kale borroka en territori català. "Equiparar les accions dels CDR amb la kale borroka és banalitzar la violència -ha clamat-. Violència és el que hi va haver contra l'Ateneu Popular de Sarrià, en què van cremar el local. No tergiversem: pintades, també n'hi ha hagut a seus d'Esquerra i no ho vinculem a cap violència". 

En la mateixa línia s'ha volgut manifestar Ada Colau. "A Catalunya no existeix violència. No generem alarma on no existeix", ha afirmat l'alcaldessa de Barcelona a Antena 3.