EL POLS SOBIRANISTA

El tuit provocador de Toni Soler: "¿Voler que un tràiler atropelli el Suprem és delicte d'odi?"

El periodista llança la pregunta a la xarxa social després de saber-se la decisió del tribunal de mantenir Junqueras a la presó

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

"¿Voler que un tràiler atropelli successivament tots els membres del Suprem és delicte d'odi?". És la pregunta que el periodista Toni Soler ha llançat a Twitter després de saber-se que el Tribunal Suprem (TS) ha decidit mantenir en presó preventiva el vicepresident del Govern destituït, Oriol Junqueras.

El provocador missatge ha desfermat una onada de reaccions a la xarxa social per part dels que li retreuen l'agressivitat, entre ells també alguns independentistes, i dels que, en canvi, l'aplaudeixen.

Aquest dissabte, després de la polèmica desfermada, el periodista ha publicat un altre tuit demanant "mil disculpes", en especial a Oriol Junqueras "per haver ajudat l'enemic a desviar el foc".

Altres polèmiques

Notícies relacionades

No és la primera vegada que Soler, presentador de TV-3, provoca la polèmica a partir dels seus comentaris en defensa de l'independentisme. Una d'aquestes polèmiques va tenir lloc a finals d'octubre, quan va assegurar en un article que "el bloc unionista s'hi abocarà com els voltors s'abraonen sobre un cadàver". 

La productora del també humorista, Minoria Absoluta, és la de Polònia, el programa de sàtira política de TV-3, que el dia 2 de novembre va suspendre la seva emissió aquell dia, quan l'Audiència Nacional va decretar l'ingrés en presó preventiva dels dirigents independentistes que va citar a declarar.