el sopar al vaixell

Els policies desplaçats a Barcelona, indignats amb el menú de Nadal

"Als delinqüents se'ls dispensa un tracte millor", afirma el sindicat SUP comparant-lo amb l'àpat que se'ls serveix als presos

dr5uqtwx4aankis

dr5uqtwx4aankis
dr19kv-x4aa1ly8

/

1
Es llegeix en minuts

Sindicats d'agents de la Policia Nacional han denunciat el menú de Nadal que s'ha repartit als policies desplaçats a Catalunya en el marc de la celebració del referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre. "Aquest és el menú que han donat als companys desplaçats a Barcelona i que són al vaixell. Us sembla normal o també us fa vergonya com a mi? Quina nit de Nadal la seva, per Déu", ha escrit a Twitter el subinspector de la policia Alfredo Perdiguero. Aquest comandament ha acompanyat el missatge amb una fotografia del sopar on es veu un plat d'espaguetis amb un musclo, un altre plat amb quatre croquetes, un peix arrebossat, tres panets i una ampolla d'aigua mineral.

Notícies relacionades

En el mateix sentit s'ha expressat a Twitter el sindicat majoritari del Cos Nacional de Policia, el Sindicat Unificat de Policia (SUP), que al costat de la fotografia amb el sopar diu: "Als delinqüents se'ls dispensa un tracte millor", tot això al costat de l'etiqueta #verguenza i un retall d'una notícia que porta per titular: "Els menús nadalencs de Junqueras a la presó: consomé, entrecot i profiteroles".

Per la seva part, la Confederació Espanyola de Policia també ha publicat una fotografia a Twitter amb el text: "L'equip de Zoido deu haver disfrutat del Nadal amb un menú, segur, molt millor que aquest ranxo, impropi d'un ministeri com el d'Interior. Compte amb el menú de la nit de Nadal als vaixells que allotgen els policies a Barcelona".