'CAS PÚNICA'

Granados: "Els problemes d'Esperanza Aguirre tenen el seu origen en Ignacio González"

L'expolític del PP respecta la presumpció d'innocència de l'expresident de Madrid

Reconeix que ells dos "no han tingut mai una bona relació"

zentauroepp38886085 gra436  madrid  14 06 2017   el exconsejero madrile o franci170627082730

zentauroepp38886085 gra436 madrid 14 06 2017 el exconsejero madrile o franci170627082730 / Victor Lerena

1
Es llegeix en minuts

L'exconseller i exsecretari general del PP, Francisco Granados, ha assegurat que l'"origen de tots els problemes" de l'expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre va ser la confiança que va dipositar en el seu substitut en el càrrec, Ignacio González. "Crec sincerament que la immensa majoria dels problemes, de tot tipus, que ha tingut Esperanza Aguirre, durant i després del seu pas pel Govern (regional) tenen el seu origen en Ignacio González, en la seva manera d'entendre la vida i en la seva manera d'entendre la política", ha comentat Granados en declaracions a la 'Cadena Ser'.

L'exconseller ha detallat que Ignacio González tenia "un afany per controlar-ho" i "organitzar-ho absolutament tot". "Aquí està l'origen de totes les desgràcies, per dir-ho d'alguna manera, d'Esperanza Aguirre, del seu afecte i de la seva confiança il·limitada en Ignacio González i crec que en aquest sentit al final el que era una història d'èxit ha acabat com ha acabat".

No obstant, Granados ha dit que respecta la presumpció d'innocència de González, en presó provisional després de l'operació Lezo, i li ha desitjat "el millor" perquè sap el que es "pateix a la presó", però ha reconegut que ells dos "mai han tingut una bona relació".

INSISTEIX EN LA SEVA INNOCÈNCIA

D'altra banda, l'exsecretari del PP de Madrid ja en llibertat ha assegurat que és "innocent" dels presumptes delictes de què se l'acusa en el 'cas Púnica' i ha assegurat que es defensarà "fins al final". En aquest sentit, considera que s'han tirat "tones d'escombraries" contra ell.

Notícies relacionades

També ha relatat que creu en l'"honradesa" d'Aguirre i està convençut que "mai ha sospitat" que hi pogués haver casos de presumpta corrupció en el govern que presidia. També creu que "no hi ha res" de les acusacions contra l'exconsellera d'Educació Lucía Figar, també imputada en el 'cas Púnica'.

Per un altre costat, Granados ha insistit a assegurar que qualsevol que s'"aproximi al sumari" pot veure que hi ha "una voluntat absoluta" de posar-lo "amb calçador" en tot el que està relacionat amb la presumpta xarxa del 'cas Púnica'.