El fiscal del 'cas Palau' i del 9-N es trasllada a Brussel·les

Emilio Sánchez Ulled ha sigut nomenat conseller de justícia a la Representació Permanent d'Espanya davant la Unió Europea

Ha demanat endarrerir el seu canvi fins a finals de juny per poder tancar el judici per l'espoli del Palau de la Música

zentauroepp37501937 l hospitalet de llobregat 01 03 2017 sociedad empieza el jui170508125645

zentauroepp37501937 l hospitalet de llobregat 01 03 2017 sociedad empieza el jui170508125645 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
J. G. ALBALAT

Emilio Sánchez Ulled, fiscal de casos com el de l'espoli del Palau de la Música o el de la consulta del 9-N, que va acabar amb la inhabilitació d'Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau, ha obtingut una plaça a Brussel·les, i per tant es traslladarà ben aviat i deixarà el seu càrrec actual.

Segons ha publicat aquest dijous el 'BOE', Sánchez Ulled ha sigut designat conseller de justícia a la Representació Permanent d'Espanya davant la Unió Europea, una plaça que ell mateix havia sol·licitat el mes de gener passat.

S'hauria d'incorporar a la seva nova plaça d'aquí tres dies, però donada la imminència del tancament del judici del 'cas Palau', prevista per a finals de juny, la Fiscalia Provincial de Barcelona ha sol·licitat ajornar el seu trasllat fins a aquest moment.

Notícies relacionades

Fonts del seu entorn han explicat que el nou destí és temporal i que la seva intenció és tornar a Espanya per seguir exercint com a fiscal.

No és la primera vegada que Sánchez Ulled ocupa un lloc a l'estranger. Va estar dos anys a Varsòvia, on va treballar a l'Oficina Europea de Lluita contra el Frau.