El 'fake' sobre Albert Rivera que ha enganyat Íñigo Errejón

El dirigent de Podem rectifica a Twitter després de creure's i difondre un muntatge sobre el líder de Ciutadans

riverafake

riverafake

1
Es llegeix en minuts

Aquest dimecres al migdia ha corregut com la pólvora per les xarxes socials una imatge del debat d'investidura suposadament difosa per TVE en què el líder de Ciutadans, Albert Rivera, apareixia identificat al rètol com a "portaveu del PP". El presumpte lapsus de l'ens televisiu ha donat peu a tota mena de comentaris a Twitter i fins i tot l'han aprofitat alguns rivals polítics per carregar contra el partit taronja... Fins que s'ha demostrat que era un 'fake', una mentida, i alguns que han anat per llana han acabat sortint esquilats.

Notícies relacionades

El portaveu al Congrés i secretari polític de PodemÍñigo Errejón, ha sigut un dels que s'han cregut la broma d'inici i ha tuitejat amb tota la intenció: "TVE interpreta el sentit del pacte entre Rajoy i Rivera". En pocs minuts, el seu missatge ha aconseguit gairebé mil retuits i més de 700 'm'agrada'.

Dues hores després, no obstant, Errejón no ha tingut més remei que rectificar, encara que hagi sigut en to jocós, i ha publicat un altre missatge en què ha reconegut que el "portaveu del PP" amb què suposadament TVE ha batejat Rivera era un 'fake'. "Per una vegada, la ficció ha superat la realitat", s'ha escudat el dirigent podemista. Però això no li ha evitat tota mena de comentaris en contra seu que des del flanc taronja i altres li han llançat després d'admetre el seu error.