LA NOVA LEGISLATURA

Els mems del debat d'investidura

Les xarxes socials es van recrear en el discurs de Rajoy, que també va ser durament criticat per la resta de formacions polítiques

abertran35334225 meme investidura mariano rajoy160831103551

abertran35334225 meme investidura mariano rajoy160831103551

1
Es llegeix en minuts

La batalla política també es lliura a les xarxes socials. Davant el debat d'investidura, Twitter s'ha incendiat amb paròdies de la realitat que es viu al Congrés dels Diputats

Els partits polítics van evidenciar aquest dimarts les seves primeres impressions del discurs de Mariano Rajoy a través del seu perfil d'aquesta xarxa social. Podem, per exemple, utilitzava com a motiu del seu tuit la polèmica emoticona amb la cara del president en funcions per associar-la a un sobre -com ja va fer el PSOE en referència al 'cas Bárcenas'-; unes estisores, per escenificar les retallades del Govern del PP en l'anterior legislatura; o una taronja, en referència al pacte amb Ciutadans.

EL DISCURS DE RAJOY

No només les formacions polítiques van mostrar el seu desgrat amb les paraules que va pronunciar Rajoy des de la tribuna d'oradors, un discurs que va destacar per la seva formalitat i que posteriorment va ser durament criticat per la resta de partits polítics. 

LES MIRADES DE CIUTADANS

Fins i tot els seus socis en el debat d'investidura van desqualificar les paraules de Rajoy, com demostra el tuit de Miguel Gutiérrez, diputat de la formació taronja.

Notícies relacionades

A ningú se li va escapar la postura que va adoptar el líder de Ciutadans, Albert Rivera -a qui Rajoy amb prou feines va nomenar-, mentre el candidat a la presidència pronunciava el seu discurs.

LA SÍNDROME POSTVACACIONAL

Pedro Sánchez tampoc va quedar indemne a les xarxes socials, que principalment li van recriminar haver-se'n anat de vacances durant aquest agost.