Ciutadans demana al PSOE que les seves crisis internes no costin unes altres eleccions

De Páramo veu "irresponsable i de poca valentia" que els socialistes esperin que els altres es moguin

rjulve32351714 gra216  barcelona  09 01 2016   la l der de ciudad160109223402

rjulve32351714 gra216 barcelona 09 01 2016 la l der de ciudad160109223402 / Alejandro Garcia

1
Es llegeix en minuts
ROGER PASCUAL / BARCELONA

Ciutadans segueix pressionant el PSOE per evitar caure al tercer bassal electoral. Fernando de Páramo, secretari de comunicació de la formació taronja, ha fet una crida directa a Pedro Sánchez perquè aparqui les seves crisis internes, deixi de mirar de reüll el que fa Ciutadans i faci un pas per evitar uns nous comicis.

"Li demanem a Pedro Sánchez que sigui responsable i que es posi a treballar per desbloquejar la situació i que la crisi interna del PSOE no ens costi unes terceres eleccions", ha sentenciat De Páramo, que considera "irresponsable i de poca valentia" que els socialistes estiguin esperant que els altres es moguin per prendre una decisió. 

Notícies relacionades

El diputat al Parlament ha volgut deixar clar que, encara que tenen assumit que Mariano Rajoy és el candidat, segueixen sense combregar amb el que representa. "Descartem entrar en un Govern presidit per Rajoy, el responsable polític de la corrupció del PP, de Bárcenas, els discos durs reformatats i destruïts literalment".

LA "BROMA" DEL PDC

De Páramo no ha deixat passar l'oportunitat per ironitzar sobre el fet que el PDC hagi recorregut al Constitucional després de quedar-se sense grup al Congrés i el Senat. "La broma de l'estiu és que els que volen desobeir les lleis i saltar-se el TC recorren al TC quan els toquen la butxaca", ha dit el secretari de comunicació de Ciutadans, que també s'ha mostrat crític amb els actes de la Diada. "La Diada està segrestada per l'independentisme quan creiem que és de tots els catalans. Un acte com el que planteja el president és clar que només és per als independentistes. És una manera de continuar dividint".