Conversa filtrada

Mariló Montero denuncia Pablo Iglesias davant l'Institut de la Dona per dir que "li pegaria fins que sagnés"

La presentadora ha emprès accions legals perquè cap dona "toleri unes aberracions així"

mariloiglesias

mariloiglesias

1
Es llegeix en minuts

La periodista Mariló Montero ha anat a l'Institut de la Dona per denunciar al secretari general de PodemPablo Iglesias, per una presumpta conversa mantinguda a través de Telegram amb el cofundador de Podem Juan Carlos Monedero, en què assegura que "li pegaria fins que sagnés". 

"Encara que ell mateix es qualifica amb les seves pròpies paraules em veig davant la responsabilitat d'expandir la meva opinió, a nivell social, perquè cap dona toleri unes aberracions així ja que, aquests dies, hi ha hagut un clamorós silenci sobre una agressió verbal tan greu", ha argumentat la periodista navarresa en una carta dirigida a l'Institut de la Dona.

Segons indica en el text Mariló Montero, davant les declaracions d'Iglesias en què diu "li pegaria fins que sagnés...' aquesta és la cara b del nacional popular... Un marxista una mica pervers convertit en un psicòpata", recorre a l'Institut de la Dona i a les lleis per ser respectada "físicament, moralment, professionalment i verbalment", i així mateix advertir la societat que hi ha entre els representants polítics "un home no capacitat, no apte, per ocupar el càrrec que se li he ha atorgat a les urnes".

"PERVERS I PSICÒPATA"

Així mateix, la periodista ha apuntat que "ell mateix s'ha definit" i, segons ella, hauria de dimitir "immediatament del seu càrrec". "A Pablo Iglesias se li hauria de prohibir l'accés a qualsevol representació pública ja que cap dona en aquest país pot sentir-se protegida per un polític que s'ha autodenominat com a pervers i psicòpata'".

"Iglesias es considera un pervers. Segons la RAE, és algú summament dolent, que causa el mal intencionadament. Que corromp els costums o l'ordre i estat habitual de les coses. A més d'una mica psicòpata, afegeix. Psicopatia, a nivell psiquiàtric, és una malaltia mental. És una anomalia psíquica per obra de la qual, malgrat la integritat de les funcions perceptives i mentals, es troba patològicament alterada la conducta social de l'individu que la pateix", ha afegit Montero.

Notícies relacionades

Finalment, ha assegurat desconèixer "quina classe de psicopatia pot patir el líder de Podem", però ha afegit que "havent consultat alguns especialistes encaixaria en la secundària de 'psicòpata carismàtic'".

"Ells destaquen, entre altres característiques, la falta d'empatia, la mentida, el talent per manipular els altres, l'egocentrisme, i que són incapaços de sentir remordiment o culpa", ha afegit.