ADÉU DESPRÉS DE SET ANYS

Mariló deixa 'La mañana de La 1'

La presentadora ha anunciat el seu comiat aquest dijous al final del magazín de la cadena estatal

Mariló Montero sacomiada dels matins / TV1

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Després de l'anunci, dimecres, de la sortida de 'Gran hermano' de la veterana Mercedes Milá, aquest dijous ha tornat a saltar la notícia. Mariló Montero deixa de presentar 'La mañana de La 1' després de set anys al capdavant del magazín.

Ha sigut la mateixa periodista qui ha anunciat el seu comiat al final de l'espai, del qual també era subdirectora. Màxim Huerta és un dels noms que hi ha sobre la taula com a possible substitut a partir del setembre, encara que la tele estatal no ho ha confirmat.

                       

   

            

 ELa mañana - Mariló s'acomiada de TVE

Montero s'ha dirigit als espectadors amb aquestes paraules: “La meva estimada audiència: com que avui s'acaba la temporada els explicaré una història. El 2009, TVE em va fer un gran obsequi amb què vaig somiar fa 35 anys. Quan tenia 16 ja explicava històries a Ràdio Navarra A3. Amb 19, a Univisión de Costa Rica, clavava cops de colze per aconseguir entrevistar grans estrelles. Fins que un nom propi, es va convertir en un altre repte. Amb aquella aventura llatinoamericana espremuda, em vaig plantar davant de Jesús Hermida. Des d'aleshores, quants anys, quantes televisions i quants cicles vitals que reforcen el meu convenciment que una vida és insuficient per a mi".

FI DE CICLE

Montero ha afegit que se sent "molt orgullosa" de tots aquests anys al capdavant dels matins de la tele estatal. Això sí, ha explicat que aquest temps podria haver sigut més llarg: "Aquests set anys podrien haver-se allargat per desig de TVE, que sempre m'ha recolzat. Però necessito caçar somnis que encara tinc n algun lloc. Gràcies a TVE, gràcies als meus bons companys i abans que res a vostès. Aquesta és la meva hora de tancament, en aquest minut. Per ara, aquí finalitzo el meu cicle a TVE. Salut i sort”.

Màxim Huerta, que ja va col·laborar en 'El programa de Ana Rosa' (Tele 5) durant 10 temporades, podria ser el substitut de Mariló com a presentador de l'espai. En aquests moments, el periodista i escriptor prepara per a TVE un nou format, 'Destinos de película'.

Notícies relacionades

De moment, i a l'espera de la decisió definitiva, serà Silvia Jato qui prengui les regnes del programa a partir d'aquest mateix divendres durant l'època estival.

Montero ha presentat el magazín matinal ‘Las mañanas de La 1’ des d'agost del 2009 i ha estat set temporades al capdavant de l'espai. A més, l'estiu del 2014 va presentar el concurs ‘El pueblo más divertido’ a La 1.

Temes:

TVE