CONTINGUTS D'UN MÒBIL ROBAT

Podem respon a la denúncia de Mariló Montero

La formació de Pablo Iglesias lamenta que la presentadora s'ofengui per "bromes" d'"àmbit privat"

pdemosmarilocatalan

pdemosmarilocatalan

1
Es llegeix en minuts

Podem lamenta que el comentari fet pel seu secretari general, Pablo Iglesias, en el marc d'una "conversa privada", hagi pogut resultar "ofensiu" per a la periodista Mariló Montero, encara que també defensa el dret del seu líder a expressar en la intimitat "ironies" o "bromes" que no es diuen "seriosament", i que aquestes no surtin d'aquest àmbit, segons han explicat fonts del partit morat.

La periodista Mariló Montero ha anat a l'Institut de la Dona, dependent del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, per denunciar Iglesias per una conversa mantinguda amb el cofundador de Podem Juan Carlos Monedero, en què assegura que "li pegaria fins que sagnés", i que ha sigut difosa pel digital 'OK Diario'.

MÒBIL ROBAT

Després de conèixer la decisió de la periodista, les fonts consultades asseguren que els sap greu que aquest comentari hagi pogut "resultar ofensiu", si bé avisen que pertany a "una conversa privada" que ha sortit a la llum al fer-se públics els "continguts d'un mòbil robat", cosa que consideren "greu".

Notícies relacionades

En aquest sentit, argumenten que, al seu parer, "és evident que les ironies i les bromes són precisament això perquè no es diuen seriosament", i a més, adverteixen que "quan es fan en l'àmbit privat no n'han de sortir".

Així, defensen que "en democràcia s'ha de garantir la seguretat de les converses i comunicacions privades" i denuncien que "és molt greu que no es garanteixi" el seu dret a comunicar-se amb la seva "gent" de manera "íntima".