Sánchez evita respondre als "insults" de Podem i demana "girar full"

El líder del PSOE eludeix contestar a Errejón, que l'acusa d'estar al darrere de la divisió en el partit morat

tecnicomadrid33111362 gra418  madrid  09 03 2016   el secretario general

tecnicomadrid33111362 gra418 madrid 09 03 2016 el secretario general

1
Es llegeix en minuts

Pedro Sánchez manté el seu perfil institucional, bolcat en la formació d'una majoria que li permeti convertir-se en el pròxim president del Govern i sense entrar ni en les desavinences internes del seu partit ni en les acusacions que li fan altres organitzacions. El líder del PSOE ha evitat contestar aquest dijous a Íñigo Errejón, número dos de Podem, que en una carta als seus militants responsabilitza l'“aparell” socialista de l“atac” contra el partit morat per contrarestar presumptament l'acord amb Ciutadans i la proposta de la força taronja per intentar sumar-hi el PP.

“No entraré en desqualificacions, en insults ni a subratllar aquelles qüestions que ens separen a les forces del canvi. Avui he sentit que Errejón ens assenyalava a nosaltres inexplicablement. El que li dic és que som molt respectuosos amb els debats interns de totes les organitzacions”, ha dit Sánchez, en al·lusió a la dimissió en bloc, dimecres passat, de nou dirigents de la cúpula de Podem a la Comunitat de Madrid.

LA "COALICIÓ NEGATIVA"

Notícies relacionades

De visita a la Corunya, on mantindrà una reunió amb militants del seu partit, el secretari general del PSOE ha dit que està “disposat” a “girar full”. “Allargo la mà a Pablo Iglesias. No desaprofitem aquesta oportunitat, no repetim eleccions. Hi ha molts votants de Podem que troben inexplicable que Pablo Iglesias hagi format una coalició negativa amb Mariano Rajoy”, ha assenyalat.    

"Em sembla insòlit que s'estigui acusant el PSOE. No hi entrarem. El que passi a Podem de portes endins m'importa molt poc”, ha dit també sobre aquest assumpte el portaveu parlamentari dels socialistes, Antonio Hernando, que ha mantingut una conversa telefònica amb Errejón.