Demanen la dimissió del candidat del PP a Sabadell per una presumpta agressió en el míting de Rajoy

Esteban Gesa hauria pegat a un membre de la plataforma Fórum-Afinsa que va irrompre juntament amb dos activistes de la PAH a l'acte del partit a Barcelona

1
Es llegeix en minuts
ALBERT SEGURA / SABADELL

Diverses formacions de l'oposició a Sabadell han demanat la dimissió de l'alcaldable del PP a la ciutat, Esteban Gesa, a qui acusen d'agredir un membre de Plataforma Unitària Solució Fórum-Afinsa. Els fets van passar aquest dilluns, en el marc d'un míting del partit a Barcelona, al qual va assistir el president del Govern, Mariano RajoyMariano Rajoy, quan tres persones van irrompre en l'acte, dos de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i un altre de Fórum-Afinsa, i van ser tretes a pes de braços, alhora que diversos dels assistents a l'acte els donaven cops.

La xarxa s'ha omplert amb missatges contra l'actitud que hauria tingut el candidat a Sabadell, alguns dels quals van acompanyats d'un vídeo del moment en què presumptament Gesa hauria donat una puntada de peu a la persona en qüestió.

 

 

Els caps de llista d'ERCUnitat pel Canvi a Sabadell Crida per Sabadell han demanat la dimissió després d'assegurar que Gesa va aprofitar per pegar al representant de Fórum-Afinsa quan els membres de seguretat l'estaven acompanyant fora del recinte de la Nova Icària, on es va fer el míting.

 

 

 

 

 

Notícies relacionades

 

En els seus tuits, els candidats coincideixen a demanar la dimissió sota l'etiqueta #GesaDimissió i a valorar l'actitud del candidat "d'intolerable" i "inacceptable". Per la seva part, diversos membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Sabadell han anunciat accions de protesta als punts on la formació instal·li carpes aquests últims dies de campanya a la ciutat de Sabadell.