SISME A LES FILES NACIONALISTES

El jutge obre diligències per la denúncia de Manos Limpias contra Jordi Pujol i Marta Ferrusola

El pseudosindicat va demandar l'expresident de la Generalitat per sis delictes en relació amb els seus diners sense declarar a Andorra

Jordi Pujol surt de casa seva a Barcelona.

Jordi Pujol surt de casa seva a Barcelona. / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
J. G. ALBALAT / BARCELONA

El jutjat d'instrucció número 31 de Barcelona ha acceptat a tràmit la denúncia de Manos Limpias contra Jordi Pujol i la seva dona, Marta FerrusolaManos LimpiasJordi Pujol Marta Ferrusola, pels diners sense declarar que l'expresident de la Generalitat va confessar haver tingut a Andorra durant 34 anys. El jutge ha remès la denúncia a la fiscalia perquè es posicioni.

Notícies relacionades

El pseudosindicat relaciona Pujol amb els presumptes delictes de suborn, malversació de cabals públics, tràfic d'influències, prevaricació, delicte fiscal, falsedat en document públic i blanqueig de capitals. A la dona de Pujol l'ha denunciat com a suposada còmplice i encobridora dels fets.

Manos Limpias reclama que el matrimoni declari davant el jutge i també els seus fills Jordiimputat juntament amb la seva dona per presumpte blanqueig i delicte fiscalOriolimputat per tràfic d'influències i per suborn en el 'cas ITV', i Marta.