Sánchez (PSOE) i Cifuentes (PP) defensen Twitter com a "eina" per a la política

Sobre la possible candidatura de Sánchez a liderar el PSOE, Cifuentes ha fet broma dient que si ella fos socialista "el votaria"

1
Es llegeix en minuts

El diputat del PSOE Pedro Sánchez i la delegada del Govern central a Madrid, Cristina Cifuentes (PP), han debatut aquest dijous sobre l'ús de Twitter, una xarxa social que defensen com a "eina" per a la política, però que s'ha d'aprendre a utilitzar, ja que ha de ser "bilateral".

Durant el debat que han mantingut a Granada, en el marc de la trobada 'Talking about Twitter', Cifuentes s'ha referit, a més, a les amenaces que rep "cada dia" a través d'aquesta xarxa social, encara que ha preferit quedar-se "amb les coses positives" com ara que suposa una finestra oberta al "diàleg", cosa que li ha fet en algunes ocasions perdre l'"espontaneïtat" amb què segons ella ha d'utilitzar-se aquesta eina.

"Això a vegades sembla una actitud impostada, i em fa ràbia, perquè n'hi ha 20 o 30 amb l'escopeta carregada disposats a treure les teves coses de context i atacar-te", ha dit la delegada del Govern, amb qui ha coincidit en aquest assumpte amb el diputat socialista, que ha incidit que la violència, en aquest sentit, pot ser "oral".

Notícies relacionades

En opinió de Pedro Sánchez, Twitter "et torna a l'origen de la política", o a la política més pròxima. Ha posat com a exemple la feina de regidor, que ho és "24 hores al dia", cosa que, segons el seu parer, també passa amb les xarxes socials.

A més, ha rebutjat aquells polítics que s'obren un perfil públic "dos mesos abans" d'una cita electoral i després ja no el tornen a fer servir: "Si ets a Twitter durant anys, la confiança que generaràs és molt més gran". La delegada del Govern a Madrid ha considerat, però, que el valor de Twitter és "indubtable". Tot i així, "no substitueix la democràcia", ni altres formes de relacionar-se amb els polítics.