RENOVACIÓ AL PSOE

Griñán: "No hi ha un líder al PSOE com Susana Díaz"

El president del partit no veu malament que els militants elegeixin el nou secretari general però reclama "unitat"

Griñán considera que la clau és que el congrés serveixi per enfortir el partit des de la unitat i el lideratge. / periodico

1
Es llegeix en minuts

El president del PSOE i expresident de la Junta de AndalusiaJosé Antonio Griñán, considera que la seva successora és la millor dirigent que té el partit en aquest moment: "Per a mi, no hi ha un líder en aquest partit com Susana Díaz". Griñán, que no ha donat pistes sobre si la dirigent andalusa es presentarà, ha assenyalat, sobre la possibilitat que els militants votin el nou secretari general al congrés del juliol, com reclamen moltes veus en el partit, que no li sona malament.

Notícies relacionades

En una entrevista a la cadena Ser, ha recordat que Díaz ja ha manifestat que la seva prioritat és Andalusia i, preguntat sobre si és compatible el seu càrrec autonòmic amb el lideratge del PSOE, ha respost que "depèn del model" i de si es vol "un Govern fort i una executiva forta que no sigui unipersonal".

El president del PSOE ha subratllat, sobre la fórmula d'elecció del nou secretari general, que, si es donés veu als afiliats, s'hauria de convocar una nova reunió de l'executiva per "conciliar" aquesta "aspiració". En tot cas, considera que la clau és que el congrés serveixi per enfortir el partit des de "la unitat i el lideratge" i, una vegada aconseguit, "guanyar les eleccions".