Francisco Pérez de los Cobos, l'exquisit provocador
El president del Tribunal Constitucional ha superat aquesta setmana l'examen dels seus companys, que li permeten mantenir-se al capdavant d'aquesta institució malgrat haver estat militant del PP

Francisco Pérez de los Cobos, el juny del 2013. /
Francisco Pérez de los Cobos, president del Tribunal Constitucional, ha sabut treure la màxima rendibilitat al temps. A més de catedràtic del Dret del treball i de la seguretat social, va obtenir dues vegades el grau de doctor per les universitats de València i Bolonya, va publicar més de 100 articles, va assessorar desenes d'organismes públics i privats en matèria laboral (va ser membre durant 11 anys del Consell Econòmic i Social), va publicar un llibre d'aforismes i va impartir múltiples conferències fins i tot al laboratori d'idees del PP, la Faes.
La seva incansable activitat no es va aturar ni quan va ser nomenat magistrat del Tribunal Constitucional el 2010. Durant 15 mesos (des del març del 2012 fins a l'agost del 2013) va compatibilitzar el seu càrrec amb el de membre de la comissió d'experts en aplicació de convenis i recomanacions a l'Organització Internacional del Treball (OIT). I va tenir temps també per satisfer les seves dues passions conegudes: la lectura i la música.
Notícies relacionadesPérez de los Cobos (Iecla, Múrcia, 1962) és un home d'aforismes, de sentències curtes que descriuen situacions diverses de la vida. I és que com ell mateix va reconèixer en una entrevista que va concedir el juny del 2012 a la revista 'Álabe', "el dret és un tros de vida, i per tant té els matisos de la vida". Uns matisos que l'han posat en el punt de mira del món judicial i polític per haver ocultat, no se sap si expressament o per un descuit, la seva militància al PP.
>> Llegiu el perfil complet de Francisco Pérez de los Cobos a e-Periódico.
- Alerta Fernando Simón demana preparar-se per al pitjor: "Cada vegada seran més freqüents"
- 1.617 dies de suspensió de funcions Sanció de quatre anys sense sou ni feina al policia de Badalona que va robar sobres de pernil de 25 euros en un Mercadona
- El 30 de maig Jordi Vilà obre un restaurant en un hotel de luxe de la Costa Brava
- Alimentació El nutricionista Pablo Ojeda desvela la fórmula per acabar amb la inflor abdominal: "Importa més del que creus"
- Gestió hídrica a Catalunya Els embassaments catalans arriben al 80%: sense aigua regenerada ni dessalinitzada haurien estat buits un any i mig