Arias Cañete nega haver rebut diners en negre del PP

El ministre d'Agricultura afirma que les informacions publicades provoquen "una enorme sensació d'indefensió i d'indignació"

1
Es llegeix en minuts

Elministre d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, MiguelArias Cañete, ha assegurat aquest dimarts que mai li han ofert cap sobre, ni li han pagat en metàl·lic pels càrrecs que ha ocupat en la directiva delPartit Popular.

En una entrevista a Onda Cero, Arias Cañete ha sortit així al pas de les informacions sobre la suposadacomptabilitat Bd'aquest partit que s'ha publicat els últims dies als mitjans de comunicació.

Arias Cañete ha precisat que va ser secretari d'economia i ocupació del partit durant quatre anys i president del comitè electoral i que les seves despeses de representació ls rebia en la seva nòmina, amb la seva retribució d'IRPF. I ha recordat que aquesta informació està publicada a les Corts Generals "amb absoluta claredat". Segons recull aquest document, la seva assignació per part del PP el 2011 va ser de 24.788 euros.

Indefensió i indignació

Notícies relacionades

Així mateix, ha recalcat que "mai" ha sentit a parlar de l'existència de sobres, ni els ha conegut. Segons ell, aquestes informacions no només són falses, sinó que produeixen "una enorme sensació d'indefensió i d'indignació".

En un altre moment de l'entrevista, Arias Cañete ha insistit que l'extresorer delPP LuisBárcenas ha asseverat que aquests papers són falsos i que "és molt curiós" que la cal·ligrafia de tots els anys sigui la mateixa, cosa que hauran de veure "els pèrits", perquè fins ara, ha afegit, "només hi ha la publicació d'unes presumptes fotocòpies en un mitjà de comunicació".