RESUM DE LA PREMSA HISPANA

L'escapada del Rei a Botswana no passa desapercebuda a Amèrica

El veneçolà '2001' i 'El Comercio', de Mèxic, critiquen l'actitud del rei en temps de crisi

Portada del diari ’El Informador’ de Mèxic en la seva edició del diumenge 15 d’abril del 2012.

Portada del diari ’El Informador’ de Mèxic en la seva edició del diumenge 15 d’abril del 2012.

1
Es llegeix en minuts
VICENT TORRES / Barcelona

L'escapada delrei Joan Carles a Botswana no ha passat desapercebuda per a la premsa de parla hispana, concretament els rotatius que recullen la famosa imatge en portada són el diari2001deVeneçuela iEl Informadorde Guadalajara, Jalisco. El diari veneçolà fa referència a lacaça d'elefants i titulaEl Rey de España cayó y fue operado de fractura en la cadera. D'altra banda, el rotatiu de la capital mexicana va una mica més enllà i encapçala la informació ambEn plena crisis, rey españyol viaja de cacería; se fractura.

El rotatiuLa Nación deBuenos Aires també es fa ressò de la informació a la part superior de la portada i titulenUn rey quebrado, mentre que la capçalera del mateix nom aCosta Rica aportaRey español en polémica por ir de cacería de elefante.

Notícies relacionades

La capçaleraEl comercio deLima, capital del Perú, titulaEl Rey de España se accidenta en un safari i interpreta la informació afegintMientras su país vive una crisis económica, Juan Carlos I paga 20.000 euros por cazar elefantes.

Al diariLa Jornada deMèxic li dediquen una petita informació a baix de la portada i fa referència que l'incident es va produir durant unacacera d'elefants.