DESPRÉS DE LA VISITA D'AQUEST MIGDIA

Rajoy afirma que el Rei està "molt animat"

El president del Govern anuncia que divendres tindrà "un despatx habitual" amb Joan Carles

El president del Govern, Mariano Rajoy, amb el cap de la Casa Reial, Rafael Spottorno, a l’arribar aquest matí a l’hospital on està ingressat el Rei.

El president del Govern, Mariano Rajoy, amb el cap de la Casa Reial, Rafael Spottorno, a l’arribar aquest matí a l’hospital on està ingressat el Rei. / ÁNGEL DÍAZ (EFE)

1
Es llegeix en minuts

El president del Govern,Mariano Rajoy, ha afirmat al sortir de l'Hospital USP San José queel Rei està "molt animat" i ha anunciat que divendres que ve tots dos tindran"un despatx habitual".

Notícies relacionades

Al sortir de visitar el Monarca, Rajoy s'ha mostrat "content" per com l'ha vist. "L'he trobat molt bé,molt animati amb ganes de recuperar-se itornar a les seves activitats. De fet, aquesta setmana tinc un viatge oficial a Mèxic però divendres tindrem un despatx dels habituals", ha explicat.

Rajoy ha arribat al voltant de les 13.00 hores i ha estat a l'hospital poc més de mitja hora. La pròxima visita al Rei serà la del príncep Felip al costat de la seva dona, Letizia, i les seves dues filles, les infantes Elionor i Sofia, que està prevista per a les 17.00 hores.