Sol·licitud a la Generalitat

Parets insisteix a salvar l’escola Lluís Piquer

L’ajuntament demana que el Departament d’Educació de la Generalitat estudiï la viabilitat de pagar el professorat necessari per reobrir la línia de l’escola.

Parets insisteix a salvar l’escola Lluís Piquer

Ayuntamineto de Parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets (Vallès Oriental) ha demanat que el Departament d’Educació de la Generalitat estudiï la viabilitat de pagar el professorat necessari per reobrir la línia de l’escola Lluís Piquer.

La sol·licitud s’emmarca en el context d’una reunió mantinguda dimarts passat, 11 d’abril, en què van assistir l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, la vicealcaldessa i regidora d’Educació , Casandra Garcia i la responsable del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Parets. Per part de la Generalitat, hi van assistir representants del Departament d’Educació del Vallès Oriental-Maresme.

A banda de l’oferiment per part de l’ajuntament de pagar el professorat necessari per a la reobertura de la línia, l’alcalde i la vicealcaldessa de Parets van mantenir durant tota la reunió la seva petició de no tancar cap línia d’I3 de les escoles del municipi, si és necessari, aplicant una baixada de les ràtios.

Notícies relacionades

Aquesta petició s’afegeix a les ja sol·licitades al Departament d’Educació de la Generalitat en les reunions mantingudes entre l’ajuntament i la Generalitat els dies 28 de novembre, 2 de febrer, 14 febrer i l’esmentat 11 d’abril.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO