Per al curs 2023-2024

Educació preveu tancar una línia pública de P3 de Parets i el govern local no hi està d’acord

El departament ha exposat que l’oferta de places ja s’ha enviat per publicar-se al DOGC

S’ha informat que si realment hi ha una gran demanda a les escoles públiques s’obrirà a posteriori la línia de l’escola Lluís Piquer

Educació preveu tancar una línia pública de P3 de Parets i el govern local no hi està d’acord
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Departament d’Educació de la Generalitat estava estudiant eliminar un grup de P3 al curs 2023-2024 a l’escola Lluís Piquer de Parets (Vallès Oriental) per la baixada de natalitat al municipi i, finalment, ha exposat que l’oferta de places ja s’ha enviat per publicar-se al DOGC, de manera que tenen previst tancar la línia.

Per la seva banda, el consistori local continua insistint a no arribar a aquesta conclusió.  En una reunió feta ahir, 14 de febrer, entre l’ajuntament i el director general de Centres Públics, el director de Serveis Territorials i el responsable d’Àrea de Programació de Places Escolars, el consistori local va reclamar de nou que no es tanqui cap línia pública del municipi.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, va insistir «en la possibilitat de continuar oferint a les famílies les places del curs anterior per les noves dades de padró» i va recordar que «en aquests moments hi ha 12 criatures més censades al municipi». No obstant, la vicealcaldessa i regidora d’Educació, Casandra Garcia, ha demanat «que siguin les famílies les que puguin escollir el centre que millor s’adapti a les seves necessitats i que l’opció de tancament sigui després de la matrícula si cal».

Notícies relacionades

D’altra banda, durant la reunió, hi va haver el compromís que l’oferta pública del municipi està garantida i que si realment hi ha una gran demanda a les escoles públiques s’obrirà a posteriori la línia de l’escola Lluís Piquer.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO