Festa per a totes les edats en una escola

Una escola de Parets obre les seves portes per celebrar una festa cultural

  • La festa commemorativa se celebrarà el dissabte 18 de març i inclourà diferents activitats lúdiques i culturals per a totes les edats

Una escola de Parets obre les seves portes per celebrar una festa cultural
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’escola municipal Pau Vila de Parets (Vallès Oriental) celebrarà aquest dissabte, dia 18 de març, la festa commemorativa del seu seixanta aniversari. L’activitat està oberta a tot el món i es desenvoluparà des de les 11.30 h del matí fins a les 18 h de la tarda.

S’iniciarà amb una benvinguda, seguidament es realitzarà una visita a l’escola, una exposició fotogràfica i l’olivera dels bons desitjos, així com, amb la tertúlia sota el nom «Espai de les famílies, alumnes, exalumnes i mestres», es crearà un espai de reflexió amb les veus de diferents generacions.

La jornada commemorativa prosseguirà amb la inauguració de la placa de l’efemèride i els parlaments institucionals, acompanyada d’un ball de gegants a càrrec de l’associació Colla de Gegants, Grallers i Bestiari i d’una demostració de la Colla Castellera Cañas de Parets.

A les 14 h hi haurà un menjar popular per a tots els assistents a càrrec de la Comissió de Festes de Parets.

A la tarda hi haurà una interpretació de l’associació Gegants de Parets, una actuació de Diables a través d’un taller d’iniciació al correfoc, el ball del gegant i els capgrossos de Pau Vila.

Notícies relacionades

Per culminar la jornada, es comptarà amb una actuació musical del grup de rock and roll ‘Notabú’ que posarà fi a la festa del 60 aniversari del centre educatiu.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO