Curs 2022-2023

Les escoles esportives de Parets donaran el tret de sortida al curs el 3 d’octubre

Les inscripcions es podran fer a partir del 7 de setembre presencialment o de forma telemàtica

Al Maresme també es pot gaudir de l’esport de muntanya

Al Maresme també es pot gaudir de l’esport de muntanya / Javi Cabrera / Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les Escoles Esportives de Parets (Vallès Oriental) donaran el tret de sortida al nou curs el 3 d’octubre i s’allargarà fins a l’1 de juny. D’altra banda, les inscripcions s’obriran el 7 de setembre.

Aquestes escoles, que fan activitats dirigides a nens i nenes de P4 i P5, busquen «integrar l’activitat física i l’esport com a hàbit d’organització, incidint en el foment dels valors i utilitzant mètodes recreatius per a la seva formació esportiva», segons explica el consistori. El preu del curs per als residents a Parets és de 16,50 euros i per als no residents de 20,60 euros.

Notícies relacionades

Les inscripcions (a partir del 7 de setembre) es podran fer tant de forma presencial, al pavelló municipal, com de forma telemàtica a través de correu electrònic (escoles.esportives@parets.cat). Les places en les activitats són limitades i requereixen un nombre mínim de participants o el grup no es crearà.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO