LA NIT DE L'ESPORT

Sara Gómez, Bruno Marco, Silviana Vidiella i Rubén Arranz, millors esportistes de la Nit de l'Esport de Parets

El certamen reconeix els millors atletes d'esports individuals i d'equips, i guardona els millors equips de la temporada 2018-2019

nit-de-lesport-parets-2019

nit-de-lesport-parets-2019 / memoriadepez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sara Gómez Montolio, del Club Atletisme, i Bruno Marco Costabella, del Club Patí, com a millors esportistes individuals, i Silviana Vidiella Mas, del Club Bàsquet, i Rubén Arranz Sánchez, del Club Futbol Sala, en la modalitat de millors esportistes d’esports d’equip, han sigut els guanyadors de l’última edició de la Nit de l’Esport de Parets, celebrada divendres 28 de juny, al Teatre Can Rajoler.

Quant als millors equips de la temporada, els reconeixements han sigut pel primer equip del Club Futbol Parets, com a campió de lliga de segona catalana, i l’ascens directe a la categoria de primera Catalana, la més alta aconseguida pel club en la seva història; i el Mini Negre del Club Bàsquet Parets, subcampiones de lliga de nivell A i terceres en la fase final. I campiones també del torneig internacional de Cambrils.

Novament es va entregar el premi al foment dels valors en l’esport, que en aquesta ocasió va recaure en el Cadet B masculí del Futbol Sala Parets, pel gest de solidaritat que van demostrar amb un jugador de l’equip de Mataró lesionat de gravetat durant un partit. 

Notícies relacionades

L’activitat destacada que es va reconèixer aquest any va ser la Caminada Popular organitzada conjuntament per la Penya Blaugrana Parets i l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume, per ser una de les activitats esportives referents tant en el municipi com a la comarca, amb més de 300 participants en l’última edició.

Els guanyadors

Més notícies de Parets