Anar al contingut

SUCCÉS

Dos policies de Parets, ferits durant la detenció d'una conductora sense carnet i sota efectes d'estupefaents

Se li imputen delictes per conducció temerària, consum de substàncies i per atemptat contra els agents

El Periódico

Cotxe de la Guàrdia urbana i la Policia local.

Cotxe de la Guàrdia urbana i la Policia local.

Dos agents de la Policia Local de Parets van resultar ahir ferits de caràcter lleu durant la detenció d'una persona que conduïa amb temeritat.

Els fets es van produir ahir, 6 de febrer, després de la trucada d'alguns conductors al servei d'emergències 112, que advertien la presència d'un cotxe de color negre de la marca BMW que circulava de forma temerària per l'AP-7, a la sortida de la C-17, en direcció al polígon de Can Volart.

Dos agents de la Policia local de Parets es van desplaçar fins al lloc dels fets, van procedir a interceptar el vehicle i van identificar la conductora, que semblava estar sota els efectes d'algun tipus d'estupefaent, segons expliquen des de l'Ajuntament de Parets.

Cops als agents

Durant la detenció, la conductora va donar cops als agents. Ja controlada la situació i a l'interior del vehicle policial, la dona va trencar amb cops la mampara de vidre que separa els agents dels detinguts.

Els dos agents i la conductora van ser traslladats a l'Hospital de Mollet per a un reconeixement.

La conductora, que no té permís de conduir ni assegurança del vehicle ni revisió de la ITV, va ser posada a disposició del cos de Mossos i se li imputen dos delictes contra la seguretat de trànsit, per conducció temerària i consum de substàncies, i un per atemptat contra els agents i danys a un vehicle de la policia.

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes: Trànsit