GUARDÓ

Una escola de Parets, reconeguda per participar en un certamen sobre drets humans

"És un orgull que la nostra escola municipal rebi un reconeixement d'aquestes característiques", ha explicat el regidor d'Educació

Primer dia de classe a l’institut escola El Til·ler de Barcelona, el passat 12 de setembre. 

Primer dia de classe a l’institut escola El Til·ler de Barcelona, el passat 12 de setembre.  / JOAN PUIG

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Escola Municipal Pau Vila de Parets del Vallès ha sigut reconeguda per la seva participació en la II Edició del Premi Iberoamericà d'Educació en Drets Humans. 

L'Ajuntament de Parets va presentar una memòria i un vídeo realitzat amb diferents alumnes del centre, explicant què era per a ells un Ajuntament i com valoraven les visites escolars habituals que els nens dels centres escolars fan al consistori per conèixer-ne el funcionament.

"Un orgull"

Per a Miquel Pérez, regidor d'Educació de l'Ajuntament, "és un orgull que la nostra escola municipal rebi un reconeixement d'aquestes característiques, en un projecte que té per objectiu promoure l'educació en drets humans".

Javier Palop, director de la Fundació SM; José M. Fernández Lacasa, director general de Planificació i Gestió Educativa del Ministeri d'Educació, Cultura i Esports, i Paulo Speller, secretari general de l'Organització d'Estats Iberoamericans van ser els encarregats de lliurar el reconeixement a l'escola paretana.

L'educació a Parets

L'acte d'entrega també va servir per intercanviar experiències en matèria educativa, diàleg i networking.

Notícies relacionades

Pérez va assegurar que "l'educació, a Parets, és un altre element de referència. Per posar només alguns exemples, el 100% dels alumnes que han cursat batxillerat al nostre poble han aprovat la selectivitat; l'escola Nostra Senyora de Montserrat ha guanyat recentment un premi educatiu en un concurs impulsat per Danone i un premi Pilarín Bayes, i l'Institut la Sínia i la guarderia municipal El Cirerer han sigut elegits per participar en el projecte "Ara és demà", sobre el futur de l'educació a Catalunya".

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Drets humans