Article d’Albert Soler Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Tres anys més de venda de camisetes

Dolors Feliu, que tal és la gràcia de la Nostradamus llacista, assegura que el feliç infantament de la republiqueta tindrà lloc el 2025

3
Es llegeix en minuts
Tres anys més de venda de camisetes

EUROPA PRESS / LORENA SOPENA

La delegació catalana de l’Associació Nacional del Rifle (ANC) ha canviat de presidenta alhora que de data per al tan anhelat naixement de la republiqueta, un natalici que es va assemblant cada dia més al de la muntanya que va parir un ratolí. Dolors Feliu, que tal és la gràcia de la Nostradamus llacista, assegura que el feliç infantament tindrà lloc el 2025, i perquè vegem que la cosa va de debò, que no parla per parlar i que té informació que a nosaltres, mortals, se’ns escapa, ha concretat que serà al febrer. Que sigui precisament al febrer ha causat gran alegria entre els llacistes de bona fe, ja que qualsevol altre mes haguessin hagut d’esperar 30 o 31 dies, a veure si ja surt almenys el caparró, però sent al febrer, a tot estirar s’hauran d’esperar fins al 28, ja que el 2025 ni tan sols és de traspàs. Tot són, doncs, alegries per als llacistes, que després d’haver vist que els enganyaven de la mateixa manera una vegada i una altra, estan convençuts que aquest cop va de debò. «Aquest any sí», cridaran amb frenesí a mitjanit del 31 de desembre del 2024, a la manera com els culers dels anys 70 i 80 s’animaven a si mateixos després de l’enèsim fitxatge, que com els altres havia de resultar un fiasco.

Notícies relacionades

Tot i que, per alegria, la de l’ANC, a qui se li obren tres anys de venda de camisetes per a l’11 de Setembre. Tres anys més, vull dir. La venda de camisetes ha sigut sempre l’única raó de ser d’aquesta entitat, amb unes sigles que poca gent sap que signifiquen Adquiriu les Nostres Camisetes. D’aquí les seves dues últimes presidentes tenen aspecte de propietàries de merceria i l’anterior, Jordi Sànchez, de tio que es passa el dia estirat al sofà en roba interior, molt treballador no sembla l’home. Bé és veritat que a còpia de passar anys s’ha acabat l’escala cromàtica –la camiseta a la venda ha de ser diferent cada any, en cas contrari més d’un reutilitzaria la de l’any anterior, que no és gratuïta la fama de gasius dels catalans– però amb una mica d’inventiva es poden començar a combinar colors. De tal forma s’asseguren camisetes diferents per uns 1.500 anys més, que no és que un dubti del 2025, però més val assegurar, per si de cas hi ha un lleuger retard en la parida, dit sigui tant en el sentit obstètric com en el col·loquial.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

És una llàstima que els dots d’àugur que la senyora Feliu té, no afinin prou com per alertar-nos del dia exacte del feliç esdeveniment. Esperem que no sigui el dia 6 o la republiqueta corre el risc de ser coneguda pel sant del dia, Sisebut, i a veure a quina cancelleria del món ens rebrien sense dissimular les rialles. Tampoc el 24, sant Modest, sembla el dia més apropiat per al naixement d’una republiqueta que des del principi s’ha destacat per la seva altivesa i arrogància, per creure’s el melic del món, per pensar que el món ens mira. Posats a triar, millor l’11, quan se celebra la Mare de Déu de Lurdes, ja que amb els líders que li han tocat al llacisme, l’aparició de la republiqueta sí que seria un miracle, i no que la verge s’aparegui a una pastoreta. De tota manera, faci’m cas la cap de l’ANC, cap data més apropiada que el dia 14, sant Valentí, perquè ja porten uns anys fent el ridícul més que ahir, però menys que demà.