Article d’Albert Soler Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

La meva candidatura a dirigir TV-3

Apresso l’autoritat competent a no postergar el meu nomenament, al no poder mantenir-se vacant un càrrec tan fonamental per educar els catalans en l’autèntica fe

2
Es llegeix en minuts
La meva candidatura a dirigir TV-3

Archivo

Exposo: que vista la convocatòria per ocupar la direcció de TV-3, presento la meva candidatura, apressant l’autoritat competent a no postergar el meu nomenament, al no poder mantenir-se vacant un càrrec tan fonamental per educar els catalans en l’autèntica fe, sobra dir que la llacista.

Consten entre els meus mèrits ser català de soca-rel, perdent-se l’origen dels meus ancestres en coves de la Catalunya més remota i profunda, ergo la veritable, quan encara no havien arribat hordes de colons a oprimir-nos a base de portar a terme la feina que aquí rebutjàvem. No és menor mèrit haver compartit anys treballant colze a colze amb el molt excel·lentíssim Vivales, de qui guardo un grat record, recolzat a la barra de la discoteca Boomerang, sempre solitari, pensant ja en el destí que li reservava la història, com donava a entendre la mirada absorta en el cubata que feia oscil·lar a la mà.

És la meva intenció canviar per complet TV-3 perquè tot quedi igual (noti’s el bagatge cultural del sotasignat, que inclou lectures com ‘El Gattopardo’). La renovació de la televisió catalana ha de suposar convertir-la en la televisió del règim, del règim llacista, per descomptat. Vostès podran objectar que això ja és així, però jo proposo fer-ho sense dissimul. N’hi hagi prou per exemple amb la meva intenció de substituir el ‘FAQS’ per un ‘¡Allô, Vivales!’ emès des de Waterloo, en què tot català de bé podrà preguntar al legítim president a l’exili allò que el preocupa, amb especial èmfasi en els temes que el Molt Honorable domina, que de moment no són altres que la pastisseria i l’acapte de diners entre els fidels a base de les més peregrines excuses.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

L’indult concedit als líders llacistes ens ha privat d’un programa sobre presons, a l’estil dels que tant d’èxit tenen en altres televisions. Obro la porta que la idea es reprengui si, com és d’esperar, Laura Borràs ingressa en una d’aquestes institucions. En cas que per desgràcia no sigui així, se la contractarà per a un programa de bricolatge, on ensenyarà els espectadors com desmuntar contractes sense que el resultat final se’n ressenteixi.

Notícies relacionades

Hi haurà programes de cuina presentats per Oriol Junqueras; un ‘Mi casa es la vuestra’ en què Presidentorra rebrà famosos al palauet gironí que li sufraguem tots els catalans com a pagament pels seus serveis; un ‘Supervivientes’ en què personatges com Valtònyc, Matamala, Comín i altres que en qualsevol altre lloc estarien demanant almoina explicaran els seus trucs per viure sense pencar; el compromís que Pilar Rahola aparegui un parell d’hores diàries en pantalla, així sigui per presentar el temps (amb la prohibició expressa que surti per cap programa cultural, tot té un límit); un ‘Tu cara me suena’ en què tots els concursants, cada setmana, hagin d’imitar Lluís Llach, ja sigui com a cantant o com aprofitat del règim. No faltarà un ‘Quién sabe dónde’, en què esbrinarem on han anat a parar les empreses que han marxat de Catalunya els últims anys. I la meva ferma promesa d’anar com a director a fer massatges en persona al Vivales a l’exili, cada cop que ho demani. Tot això realitzat per productores externes, perquè els amics del règim continuïn engrossint els seus comptes corrents.

Per les raons exposades, prega s’admeti aquesta sol·licitud.