Article d’Albert Espinosa Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Llegir per altres per Sant Jordi

Sempre ha sigut el meu dia predilecte, el que espero amb emoció. Ja ho feia com a lector i ara més com a autor

2
Es llegeix en minuts
Llegir per altres per Sant Jordi

Article 753. M’encanta la grandesa del Sant Jordi que s’exterioritza en aquest munt de persones que disfruten amb els llibres, amb els passejos i amb aquest esperit que converteix aquell dia en el més especial de l’any. I el de dissabte que ve estic segur que serà una increïble tornada a la normalitat que convertirà aquest dia en un esdeveniment màgic després de dos anys de pandèmia.

Sempre ha sigut el meu dia predilecte, el que espero amb emoció. Ja ho feia com a lector i ara més com a autor. A més, va ser el dia que vaig perdre la cama i sempre he dit que va ser el dia ideal, perquè almenys se’n desprèn felicitat i estàs envoltat de llibres i roses.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

I el millor per a un autor és el contacte amb els lectors. Sempre recordaré un Sant Jordi molt especial quan una noia va venir i em va dir... Potser us ho explico després del millor de la setmana.

3er lloc. ‘Un amigo extraordinario’, pel·lícula escrita per Noah Harpster (Blu-ray). Una pel·lícula extraordinària sobre el plaer de la bondat i que inclou uns extres perfectes.

2n lloc. ‘Someone you loved’. Aquesta cançó de Lewis Capaldi té una cosa màgica que et transporta a una felicitat immediata i que traspua emoció i tendresa. No puc deixar d’escoltar-la mensualment.

1r lloc. ‘Aruseros’ (La Sexta). Alfonso, Angie i tot l’equip aconsegueixen crear diàriament una meravella que et desperta el somriure, t’entreté i et fa sentir part d’una família especial i única.

Notícies relacionades

El que em va dir una noia de divuit anys un Sant Jordi és que em portava un llibre meu, ‘Estima el teu caos’, i em va explicar que va ser l’últim que va llegir el seu pare abans de morir. Li faltaven dues pàgines per acabar-lo i em va demanar que l’hi firmés al seu pare, però, sobretot, si el volia acabar amb ella.

I allà, en ple passeig de Gràcia, un dia de Sant Jordi, els dos vam llegir aquest final de llibre, cada un una pàgina, i vam estimar el nostre caos i vam homenatjar el seu pare. No tinc dubte que això només pot passar aquells dies tan bonics. Estimem els nostres caos i estimem Sant Jordi sempre. ¡Bon diumenge!