Article d’Albert Espinosa Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

El que hom desconeix

Vaig notar que passava alguna cosa en aquella conversa i vaig pressentir que aquella mentida s’havia aferrat en ells com una veritat

1
Es llegeix en minuts
El que hom desconeix

Article 759. Una amiga meva té la teoria que l’única manera que no et piquin els bitxos és convidar algú a casa perquè els mosquits sempre piquen al convidat, perquè la teva sang ja la coneixen i sempre ve més de gust la dels desconeguts.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Sempre m’ha semblat una idea bastant poètica. El desconegut sempre té alguna cosa d’exòtic. I l’altre dia en un avió vaig veure com dos desconeguts s’aliaven gairebé per art de màgia i amb motius diferents. Resulta que en l’embarcament de l’avió hi havia molta cua i un noi va començar a mirar tota la gent de la cua fins que va trobar... Gairebé us ho explico després del millor de la meva setmana.

Tercer lloc. ‘Boris Becker a Wimblendon’, escrit per Boris Becker i Chris Bowers (Indicis). M’entusiasma com el tennista t’explica totes les seves vivències en aquest torneig i et fa somiar perquè sentis que tu mateix hi estàs participant.

Segon lloc. ‘Tot allò que estimes’, escrita per Marie Hafting (Filmin). Una sèrie curta sobre l’amor i els límits respecte a les creences de qui estimes. Els dos protagonistes busquen l’equilibri entre qui són i el que desitgen ser.

Primera posició. ‘Hem de parlar de Cosby’, creat per W. Kamau Bell (Movistar +). Documental extraordinari que barreja humor i dolor. Una feina molt ben feta que et transporta a l’epicentre de cada cas en cada època que va passar.

Notícies relacionades

I vaig descobrir que el noi buscava algú per poder colar-se a la immensa cua de l’embarcament de l’avió i finalment va trobar una noia embarassada. Ella li explicava que li feia vergonya dir que ho estava per passar abans i ell es va oferir a fer-ho a canvi de dir que eren parella. Ella va acceptar, van passar els primers i fins i tot els van canviar els bitllets per anar junts.

La part més curiosa és que els van posar al meu costat i vaig notar que passava alguna cosa en aquella conversa que tenien a l’avió, una energia els va unir i vaig pressentir que aquella mentida s’havia aferrat a ells com una veritat i la màgia dels desconeguts havia creat una cosa molt intensa. ¡Bon diumenge!