Recomanacions Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Fins que la cicatriu es curi

1
Es llegeix en minuts
Fins que la cicatriu es curi

Article 746. Estem vivint una època molt polaritzada. L’altre dia parlava amb una amiga meva de 85 anys que em va ensenyar fa anys que has de triar entre tenir la tranquil·litat o la raó i ella diu que va triar la tranquil·litat perquè la raó tots es pensen que la tenen.

Sempre m’explica que tot el que està passant ara en realitat ja va passar en el passat però que la gent no ho recorda. Em va explicar que fa anys hi va haver una minoria que va reaccionar de manera equivocada quan va arribar tan ràpida la vacuna de la pòlio però que al final l’erradicació d’aquesta malaltia va posar aquests pocs al seu lloc. I va afegir una cosa molt interessant... Millor us ho explico després del millor de la setmana.

Tercer lloc. ‘Ron dona error’, escrita per Peter Bainham i Sarah Smith. Una bonica història sobre el poder de l’amistat i les diferències. Una bona faula sobre aquesta societat tan connectada però que sembla tan perduda.

Segon lloc. ‘Crash’ (UHD), escrita i dirigida per David Cronenberg (A Contracorriente Films). És un luxe poder recuperar aquesta pel·lícula tan diferent sobre la recerca del plaer tant sí com no en aquesta cuidada versió plena d’extres.

Primera posició. ‘El método Williams’, escrita per Zach Baylin. Formidable actuació de Will Smith que mereix l’Oscar en aquesta història tan completa que et recorda aquesta altra meravella que va ser ‘Open’, la biografia d’Agassi. 

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Notícies relacionades

I la meva sàvia amiga va afegir que sempre hi haurà polèmiques perquè la gent no es pren temps abans d’opinar i ella creu que hi ha una mesura perfecta per reflexionar. Ella pensa que el nostre propi cos és molt savi i que el temps que es triga a curar una cicatriu hauria de ser el mateix temps que ens hem d’agafar per reflexionar abans de prendre decisions importants o donar opinions sobre temes polèmics.

Em va semblar intens que tothom s’autoinfligís petits talls en un dit abans de prendre decisions vitals importants. I esperar fins que la cicatriu es curi per obrir-ne una altra amb les paraules. ¡Bon diumenge!

Temes:

Sèries