IDEES

Cotxes, tabac i Covid

La meva amiga ha arribat a la conclusió que els que van de llestos per la vida, van de llestos per la Covid

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp54688767 29 08 2020 desmantelada una fiesta con m s de 160 personas s200829184409

zentauroepp54688767 29 08 2020 desmantelada una fiesta con m s de 160 personas s200829184409 / BARCELONA GUB

Article 707. Una amiga meva s’ha passat tot l’estiu, com molts de nosaltres, sent superescrupolosa amb les mesures de seguretat. Ha intentat no incomplir cap de les normes proposades i de viatjar el mínim. Tot per no intentar infectar-se, però sobretot per no contagiar cap de les persones de risc de la seva família.

Està molt indignada amb la gent que se salta les normes. L’he vist enfrontar-se a persones que no porten mascareta pel carrer o a gent que s’agrupen en grups nombrosos incomplint la distància de seguretat i les quotes.

Ella sap que és una missió gairebé impossible, però creu que si tots ho féssim, els irresponsables s’ho pensarien perquè entendrien que no es tracta de multes o de policia, sinó de responsabilitat cap als altres... I finalment ella ha arribat a la conclusió que... Gairebé us ho explico després del millor de la setmana.

Tercer lloc: ‘El aprendiz’, dirigit per Davide Maldi (Filmin). Aquest documental cal veure’l amb molta calma, els joves protagonistes aprenen a servir però acabes descobrint que això mai va ser la seva passió.

Segon lloc: ‘Mutatio Corporis’, escrit per Gavin Francis (Siruela). Aquest amè llibre et porta pels secrets del cos humà i a cada capítol acabes comprenent una mica més la humanitat.

Notícies relacionades

Primera posició: ‘Joc de cartes’ (TV-3). Aquest programa és addictiu. Les ganes de guanyar i les de ser equànimes mai van de la mà, i això crea una tensió que t’obliga a arribar fins al final d’aquest divertit xou televisiu.

I a la conclusió a què ha arribat la meva amiga després d’intentar reeducar molta gent és que els que incompleixen són els mateixos de sempre. Ella diu que són els que van a més de 120 per l’autopista, els que se salten els semàfors, els que fumen a llocs prohibits i els que es colen a les cues. Ha arribat a la conclusió que els que van de llestos per la vida, van de llestos per la Covid. Interessant teoria però amb molt sentit. ¡Bon diumenge!  

Temes:

Coronavirus