MIRADOR

Al·lèrgies cibernètiques

L'altre dia vaig dinar amb un amic que feia temps que no veia i em va comptar que li havien detectat al·lèrgia a les connexions wifi

1
Es llegeix en minuts

Article 537. L’altre dia vaig dinar amb un amic a qui feia temps que no veia i em va explicar que li havien detectat al·lèrgia a les connexions wifi. Vam dinar en un restaurant i va treure un aparell per veure a quina zona podia posar-se que estigués prou allunyada de tota font sense fils.

Però no era tan fàcil d’escollir, perquè jo soc al·lèrgic als aires condicionats, amb la qual cosa havíem de trobar un lloc neutral per a tots dos. Al final vam trobar un espai perfecte, sense aire i sense wifi. Realment va ser còmic veure’ns a tots dos buscant un racó lliure d’al·lèrgies.

Pensàvem que el cambrer es partiria amb nosaltres, però en lloc d’això ens va explicar la seva curiosa al·lèrgia. Resulta que… Val més que us ho expliqui després del millor de la meva setmana.

Tercer lloc: Tickled, dirigit per David Farrier (Netflix). Un interessant documental que vira de les divertides pessigolles a una maldat inquietant.

Segon lloc: American crime, creada per John Ridley. La tercera i última temporada d’aquesta honesta sèrie parla de lluitar contra els abusos de qualsevol mena. Traspua veritat i potser per això no ha tingut gaire èxit als Estats Units.

Notícies relacionades

Primera posició: Other people, escrita i dirigida per Chris Kelly. Em va agradar aquesta història d’un guionista sense sort i el dolor que li provoca la mort de la seva mare. Té escenes memorables i una olor única que ajuda a sanar les teves pròpies pèrdues.

I el que ens va explicar el cambrer va ser que era al·lèrgic nocturn al telèfon mòbil. No podia dormir si hi havia un mòbil a l’habitació on anava a descansar, perquè les ones li afectaven el cervell. Durant el dia podia conviure amb aquests aparells, però havia de dormir sense mòbils a prop, i buscava una parella que no tingués o que desitgés apagar-lo durant tota la nit. Ja havia perdut dues relacions per aquesta raó. Se li notava a la veu el dolor de la incomprensió d’una al·lèrgia difícil de compaginar en aquests temps. ¡Bon diumenge!